X

Θα είναι ο George Clooney ο επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής;

Με αφορμή τη νέα του ταινία "The Tender Bar", ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική, στη ζωή με την Amal και στον "κουφιοκέφαλο" Donald Trump.

Τα τελευταία χρόνια ο George Clooney είναι πολύ επιλεκτικός με ό,τι κάνει επαγγελματικά και αυτό διότι έχει αποφασίσει να απολαύσει τη ζωή του όσο είναι ακόμα νέος. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC με αφορμή τη νέα του ταινία "The Tender Bar", στην οποία αυτή τη φορά κατέχει την καρέκλα του σκηνοθέτη, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν, ενώ απάντησε επιτέλους στο ερώτημα αν πρόκειται να κατέβει στην πολιτική.

Διαβάστε Επίσης

Όπως γίνεται κατανοητό από τα λεγόμενά του, ο πιο γοητευτικός άνδρας του Hollywood εξηγεί πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί θέλει να έχει πραγματικά μια καλή ζωή. Έχοντας βάλει στόχο να μειώσει τον φόρτο εργασίας του, όπως έχει βάλει σε εφαρμογή τον τελευταίο καιρό, επιθυμεί να απολαύσει κάθε λεπτό της ζωής που του απομένει. 

Στα 60 του συνειδητοποιεί πως κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά από τη δουλειά, τοποθετώντας τα ως προτεραιότητα πάνω από αυτή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσο ακόμα μπορεί να παίζει μπάσκετ, θα αναλαμβάνει λιγότερα πρότζεκτ. "Έκλεισα τα 60 και είχα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου και δουλεύαμε πολύ, όπως κάνουμε και οι δύο, και είπα ότι πρέπει να δούμε αυτά ως τα ανέμελα χρόνια μας. Σε 20 χρόνια, θα είμαι 80 και αυτό είναι ένας αληθινός αριθμός. Δεν έχει σημασία πόσο γυμνάζεσαι, τι τρως, είσαι 80 και έτσι είπα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι απολαμβάνουμε και ζούμε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο πιθανό τρόπο", δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. 

Η πολιτική, ο Biden και ο Trump 

Με σκοπό να ζήσει τη ζωή του, ο George Clooney, που πολλοί τον προόριζαν για τον επόμενο Πρόεδρο της Αμερικής, δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε αυτό το τρυπάκι. Από την άλλη, δεν παύει να υποστηρίζει τον Joe Biden, του οποίου είναι υποστηρικτής, δίνοντας μια πολύ λογική εξήγηση για τα χαμηλά του νούμερα. "Είναι σαν να παίρνεις ένα ξυλοκοπημένο παιδί και να σκέφτεσαι πως όλα είναι καλά την πρώτη μέρα στο σχολείο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται επιδιόρθωση, υπάρχει πολλή θεραπεία που πρέπει να γίνει και θα χρειαστεί αρκετός καιρός" υποστήριξε ο σκηνοθέτης της ταινίας "The Tender Bar", ο οποίος εντοπίζει το πρόβλημα στην καμένη γη που άφησε ο προηγούμενος Πρόεδρος της Αμερικής, Donald Trump. 

Όσο για εκείνον, ο πιο ευγενικός χαρακτηρισμός που του έρχεται στο μυαλό είναι κουφιοκέφαλος, ελπίζοντας πως οι Αμερικανοί θα έχουν τη λογική να μην τον επαναφέρουν στον Λευκό Οίκο. "Είναι αστείο, γιατί ήταν απλά ένας κουφιοκέφαλος. Τον ήξερα πριν γίνει πρόεδρος. Ήταν απλά ένας τύπος που κυνηγούσε κορίτσια. Κάθε φορά που έβγαινες έξω, θα έλεγε 'ποιο είναι το όνομα αυτού του κοριτσιού'. Αυτό ήταν όλος", επεσήμανε ο Clooney για να σκιαγραφήσει το προφίλ του προηγούμενου Προέδρου.

Διαβάστε Επίσης