X

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η ρομαντική φωτογραφία με τον Jack Brooksbank για την επέτειο του γάμου τους

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank είχαν παντρευτεί στις 12 Οκτωβρίου το 2018 και τρία χρόνια μετά φαίνεται ότι το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο.

Η πριγκίπισσα θέλησε να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα για εκείνη ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της από την ημέρα του γάμου της. Στη ρομαντική φωτογραφία φαίνεται το ζευγάρι να χορεύει, ενώ η Ευγενία αγκαλιάζει τον Jack και χαμογελάει τρυφερά.

"Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Τρία χρόνια σήμερα” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο γάμος του ζευγαριού που τον Φεβρουάριο καλωσόρισε και τον γιο του August, είχε γίνει στο St.George Chapel στο Windsor Castle και οι εορτασμοί για τον γάμο είχαν κρατήσει δύο μέρες με τους φίλους και τους συγγενείς της πριγκίπισσας -συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας Ελισάβετ- να παραβρίσκονται στην τελετή και τη δεξίωση.

Οι φωτογράφοι που είχαν επιμεληθεί το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τίμησαν την επέτειο του ζευγαριού ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Ευγενίας από την ημέρα του γάμου της γράφοντας στη λεζάντα: "Μια από τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Ευγενίας στον δρόμο για τον γάμο. Τι τιμή. Πριν τρία χρόνια. Χαρούμενη επέτειο και στους δύο”.

Διαβάστε Επίσης