Πριγκίπισσα Ευγενία | Το συναισθηματικό δώρο που είχε φτιάξει μόνος του ο πρίγκιπας Φίλιππος για τον γάμο της

Νιώθει περήφανη για τον δούκα του Εδιμβούργου κάθε φορά που το κοιτάζει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε ποιο ήταν το γαμήλιο δώρο που της είχε κάνει ο πρίγκιπας Φίλιππος δηλώνοντας ότι "νιώθει περήφανη” κάθε φορά που το κοιτάζει.

Στη συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ 'Prince Philip: The Royal Family Remembers', η πριγκίπισσα μίλησε για το συναισθηματικό δώρο που της χάρισε ο παππούς της για τον γάμο της με τον Jack Brooksbank. Όπως είπε η 31χρονη royal, ο δούκας του Εδιμβούργου είχε φτιάξει μόνος του ένα πίνακα ζωγραφικής με ένα μπουκέτο λουλούδια και της το έδωσε σαν γαμήλιο δώρο.

"Ήταν τόσο όμορφο. Τώρα βρίσκεται στο σπίτι μου στο Λονδίνο και είμαι τόσο περήφανη για αυτό” είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία. Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε παραβρεθεί στον γάμο της εγγονής του τον Οκτώβριο του 2018 στο St,George Chapel και ο δεσμός της με τον παππού της ήταν τόσο μεγάλος που αποφάσισε να δώσει το όνομά του στον γιο της August Philip Hawke που γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο δούκας του Εδιμβούργου είχε πεθάνει τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών και ευτυχώς είχε προλάβει να γνωρίσει τον δισέγγονό του: "Έφερα τον μικρό August για να τον γνωρίσει. Του είπα ότι του έδωσα το όνομά του. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Είμαστε πολύ τυχεροί που το κάναμε αυτό”, είπε η πριγκίπισσα στο ντοκιματέρ.

Διαβάστε Επίσης