"Το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι" | Ο πρίγκιπας Harry μιλά για τη σχέση του πρίγκιπα Φίλιππου και της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο δούκας του Sussex μιλά για τη σχέση που είχε ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα όταν δεν έβλεπε ο κόσμος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον δυνατό δεσμό ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιπππο στο νέο ντοκιμαντέρ "Prince Philip: The Royal Family Remembers”.

Ο δούκας του Sussex ήταν ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που μίλησαν μπροστά στην κάμερα για τον δούκα του Εδιμβούργου στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ που προοριζόταν να προβληθεί με αφορμή τα 100α γενέθλιά του.

Διαβάστε Επίσης

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρόσφατα στο BBC One περιλάμβανε συνεντεύξεις από τους royals που είχαν γίνει πριν αλλά και μετά τον θάνατο του Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών τον περασμένο Απρίλη.

Όπως είπε ο πρίγκιπας Harry του λείπει αφάνταστα "η αίσθηση του χιούμορ” που είχε ο παππούς του αλλά "μου λείπει περισσότερο για την γιαγιά μου γιατί ξέρω πόσο απίστευτα δυνατή ήταν με εκείνον στο πλευρό της. Ξέρω βέβαια ότι θα είναι εντάξει χωρίς αυτόν”.

Ο 37χρονος πρίγκιπας εξήγησε πως "οι δυο τους μαζί ήταν απλά το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι. Για μένα γνωρίζοντας το θράσος του και γνωρίζοντας ότι πίσω από όσα βλέπει ο κόσμος υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν πολύ αγαπημένοι και δυο άνθρωποι που -από πολύ μικρή ηλικία- είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της χώρας. Αυτός είναι ένας απίστευτος δεσμός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους”.

Ο πρίγκιπας Harry είχε ήδη μετακομίσει στην Αμερική όταν έγινε η συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ κι έτσι τα γυρίσματα έγιναν στο σπίτι του με την Meghan Markle. Το ντοκιμαντέρ ρίχνει μια ματιά στη ζωή του δούκα του Εδιμβούργου με βίντεο από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και με 15 συνεντεύξεις με τα παιδιά και τα εγγόνια του, ανάμεσα στους οποίους ο πρίγκιπας William, η πριγκίπισσα Anne και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Διαβάστε Επίσης