Tο Σάββατο 6 Ιουνίου και κάτω από καταρρακτλωδη βροχή πραγματοποιήθηκε ο γάμος της χρονιάς για τη βρετανική βασιλική οικογένεια: Εκείνος του Peter Phillips και της Harriet Sperling.

Παρόντες ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, αλλά και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton με τις κυρίες να κάνουν κομψές εμφανίσεις σε ουδέτερους τόνους.

Η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκαναν τη διαφορά με σκουρόχρωμο φόρεμα και floral look αντίστοιχα.

Όσο για τη μητέρα του γαπμπρού; Η πριγκίπισσα Άννα πόνταρε σε ένα χαρούμενο σύνολο σε φωτεινά χρώματα από την παλέτα του κίτρινου.

Η πριγκίπισσα είναι γνωστή για το ότι αξιοποιεί στο έπακρο την γκαρνταρόμπα της και η μεγάλη μέρα του γιου της δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς πήρε ένα κομμάτι που σημαίνει πολλά για την οικογένειά τους και το αξιοποίησε για άλλη μια φορά.
Η Άννα πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος στο σύνολό της με ένα κίτρινο καπέλο με φιόγκο, αλλά οι παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας το αναγνώρισαν αμέσως.
Είναι το ίδιο ακριβώς καπέλο που φόρεσε η αδελφή του βασιλιά Κάρολου στη βάφτιση της κόρης της, Zara.
Σε ένα βίντεο από την περίσταση, η πριγκίπισσα Άννα εμφανίστηκε στο επίκεντρο με την υπόλοιπη βασιλική βρετανική οικογένεια, φέρνοντας πίσω ένα καπέλο μετά από 45 χρόνια. Ίσως επιδή αυτό το αξεσουάρ της θυμίζει πολύ χαρούμενες στιγμές.
