"Στον κόσμο από τον οποίο προέρχομαι οι επενδύσεις είναι πολυτέλεια" | Η συνέντευξη της Meghan και του Harry για το νέο τους project

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν επαναπαύονται στα όσα έχουν καταφέρει στα επαγγελματικά τους μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι, αλλά συνεχίζουν να κάνουν νέα επιχειρηματικά βήματα για να αυξήσουν το εισόδημά τους αλλά και να βοηθήσουν τις κοινότητες μέσα από τη δουλειά τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έδωσαν μια συνέντευξη στους New York Times για τη νέα τους επένδυση στην εταιρεία Ethic στην οποία πλέον θα είναι επενδυτές και συνέταιροι.

Η Ethic είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 5 μόλις χρόνια με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να επενδύουν χρήματα σε βιώσιμες επιχειρήσεις και εταιρείες με ένα υπεύθυνο κοινωνικό προφίλ. Με τη νέα τους επένεδυση το ζευγάρι θέλει, όπως δήλωσε η Ethic, να "ρίξει φως στο πως όλοι μπορούμε να έχουμε αντίκτυπο στους σκοπούς που επηρεάζουν τις κοινότητές μας και να φέρουμε διαφάνεια στο πως ο επιχειρηματικός κόσμος διαμορφώνει τα πράγματα για τις οικογένειες. Με τη συνεργασία μας, το κοινό μας όραμα για ένα κόσμο που όλοι επενδύουμε στη βιωσιμότητα μπορεί να αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”

Όπως δήλωσε η Meghan Markle "στον κόσμο από τον οποίο προέρχομαι δεν μιλάς για επενδύσεις, σωστά; Δεν έχεις την πολυτέλεια να επενδύσεις” εξηγώντας ότι '”ο σύζυγός μου λέει για χρόνια πως θα ευχόταν να υπάρχει ένα μέρος όπου εάν oi αξίες σου ήταν ευθυγραμμισμένες να μπορούσες να επενδύσεις τα χρήματά σου σε αυτό”.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι το βρήκε σε αυτή την εταιρεία και πλέον ελπίζει να ενθαρρύνει τη νεότερη γενιά να "κάνουν πιο συνειδητές επιλογές ως προς τις βιώσιμες επιχειρήσεις”. Όπως είπε ο Harry "ήδη η νεότερη γενιά σε όλο τον κόσμο ψηφίζει με τα χρήματά του μέσα από τις επιλογές που κάνει σε brands”.

Η νέα συνεργασία των Sussexes με την Ethic έρχεται μετά τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις που είχε κάνει το ζευγάρι με τις συνεργασίες του με το Netflix και το Spotify αλλά και τη συμφωνία για την έκδοση βιβλίων όπως τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry για τη ζωή του στο Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης