Όταν δεν καλλιεργεί το ενδιαφέρον της στην τέχνη ή δίνει το παρών σε σημαντικές κοσμικές εκδηλώσεις, η Τατιάνα Μπλάτνικ ασχολείται ενεργά με τη ψυχική υγεία. Ως ιδρύτρια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Breathe Hellas, η επιχειρηματίας μεριμνεί για θέματα ψυχικής υγείας και τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων ευαισθητοποίησης και βοήθειας.
Κάτι το οποίο η Τατιάνα Μπλάτνικ φέρεται ότι πραγματοποίησε καθ'όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου, η φιλότεχνη socialite φωτογράφισε το "γραφείο" της, το οποίο για εκείνη την ημέρα ήταν η ακτή και η θάλασσα της Αττικής. Σε δεύτερη ανάρτηση, η Τατιάνα Μπλάτνικ πόζαρε στον φακό με sporty look γράφοντας χαρακτηριστικά: "Πώς τελείωσε ο Οκτώβριος: εκπληκτικές συναντήσεις για το wellbeing, τον αθλητισμό και την Ελλάδα ως τον απόλυτο προορισμό ευεξίας".


Η επιχειρηματίας απέφυγε να μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για κάποιο από τα σχέδια και τις δράσεις που ετοιμάζεται να υλοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα.
