Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σχεδιάζουν να περάσουν ήρεμα τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.
Ο πρίγκιπας του Sussex και η σύζυγός του μετά από μια γεμάτη χρονιά, επιβεβαιώνουν πως οι διακοπές των Χριστουγέννων θα τους βρει ήσυχα και οικογενειακά στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.
Το ζευγάρι σχεδιάζει έναν πιο χαμηλών τόνων εορτασμό, καθώς σκοπεύει να γιορτάσει τις διακοπές στην έπαυλή του στο Μοντεσίτο μαζί με τα δύο του παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ. Μαζί τους θα είναι επίσης και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, ενώ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με μια παρέα φίλων για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan συχνά περνούν την εορταστική περίοδο με τα παιδιά τους στην Καλιφόρνια. Στο βιβλίο του με τίτλο Spare (Ρεζέρβα), ο Harry μοιράστηκε μια εικόνα από τα πρώτα του Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι με την οικογένειά του γράφοντας, "Πήγαμε τον Άρτσι να βρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα πρόχειρο σημείο πώλησης στη Σάντα Μπάρμπαρα".
Και συνέχισε: "Αγοράσαμε ένα από τα μεγαλύτερα έλατα που είχαν. Το φέραμε σπίτι, το στήσαμε στο σαλόνι. Υπέροχο. Σταθήκαμε πίσω, θαυμάζοντάς το, μετρώντας τις ευλογίες μας. Νέο σπίτι. Υγιές αγόρι. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Κάναμε βιντεοκλήσεις με αρκετούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων μερικών στη Βρετανία. Παρακολουθήσαμε τον Άρτσι να τρέχει γύρω από το δέντρο. Και ανοίξαμε τα δώρα. Τηρώντας τη βασιλική παράδοση των Ουίνδσορ".
Η Meghan έχει αποδείξει το πάθος της για τα Χριστούγεννα και μέσα από τις εκπομπές της αλλά και μέσα από δηλώσεις της. Έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη της για την εορταστική περίοδο, λέγοντας το 2024: "Στην αρχή, νομίζω ότι ως μαμά με παιδιά απλά απολαμβάνεις την παρουσία τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν ακόμα όλα όσα συμβαίνουν. Τώρα, όμως, είμαστε στην ηλικία που ανυπομονώ κάθε χρόνο να τα δω μέσα από τη δική τους οπτική".
Εξήγησε περισσότερα για την εμμονή της με τα Χριστούγεννα στο τρέιλερ για το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής της στο Netflix, With Love, Meghan. Σε ένα κλιπ, η πριγκίπισσα του Sussex είπε: "Λατρεύω την περίοδο των γιορτών. Είναι μια ευκαιρία να βρεις χρόνο να συνδεθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς, να αγκαλιάσεις τις παραδόσεις και να δημιουργήσεις καινούργιες".
Το εορταστικό σπέσιαλ ντοκιμαντέρ της την έδειξε επίσης να αγκαλιάζει διάφορες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των crackers αλλά και των ημερολογίων αντίστροφης μέτρησης (advent calendars), με την ίδια να τα φτιάχνει με τα χέρια της για τα παιδιά της. Μιλώντας στον φίλο της, Γουίλ Γκιντάρα, για τα κράκερ, είπε: "Το να ζεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ένα τόσο μεγάλο μέρος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών... συνήθως οι άνθρωποι σταυρώνουν τα χέρια και τραβούν όλοι ταυτόχρονα".
Φτιάχνοντας κράκερ για τη Λίλιμπετ, η Meghan αποκαλύπτει: "Στη Λίλι αρέσει πολύ να συμπεριφέρεται σαν μεγάλη κυρία αυτή τη στιγμή. Σκέφτηκα κάτι τέτοιο". Στη συνέχεια, προχωρά στην κατασκευή ενός για τον Άρτσι, το οποίο περιέχει ένα παιχνίδι-μπέργκερ: "Τώρα είμαι στο κράκερ του Άρτσι. Φτιάχνω μπέργκερ, κι εκείνος λατρεύει το κόκκινο χρώμα".
Όσον αφορά τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης (advent calendars), η Meghan πρόσθεσε μικρά δώρα, όπως σοκολατάκια και χειρόγραφες σημειώσεις σε κάθε μία από τις θήκες για τις 24 ημέρες που οδηγούν στα Χριστούγεννα. Σε ένα γλυκό σημείωμα έγραψε: "Σ' αγαπώ επειδή είσαι τόσο ευγενικός", ενώ ένα άλλο έλεγε: "Σ' αγαπώ επειδή είσαι τόσο γενναίος".

