Τατιάνα Μπλάτνικ | Η επιστροφή στην Ελλάδα και η casual εμφάνιση στο Κολωνάκι

Μετά τις φωτογραφίες με τον Elias Sacal στις Κάννες, η Τατιάνα Μπάτνικ επέστρεψε στη βάση της.

Στην επικαιρότητα έχει έρθει η προσωπική ζωή της Τατιάνα Μπλάτνικ. Η πρώην σύζυγος του Νικόλαου Ντε Γκρες έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Elias Sacal.

To ζευγάρι σύμφωνα με τα διεθνή media έκανε την πρώτη του επίσημη δημόσια επίσημη εμφάνιση στις Κάννες και στο  amfAR gala ενώ είχαν προηγηθεί λίγες μέρες διακοπών στη Βενετία.

Η casual εμφάνιση στη λαϊκή αγορά στο Κολωνάκι

Τώρα η Τατιάνα Μπλάτνικ επέστρεψε στη βάση της την Ελλάδα, όπου και ζει μόνιμα. Η ίδια ανέβασε βίντεο αι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Τατιάνα Μπλάτνικ | Η επιστροφή στην Ελλάδα και η casual εμφάνιση στο Κολωνάκι

Ντυμένη casual με λευκό T-shirt και φόρμα, έχοντας τα μαλλιά της ελεύθερα και κρατώντας μια μεγάλη τσάντα για τα ψώνια της, η Τατιάνα Μπλάτνικ περιηγήθηκε στους πάγκους με τις φράουλες, τα κεράσια και τα καλοκαιρινά φρούτα.

Τατιάνα Μπλατνικ

Μάλιστα σε βίντεο τη βλέπουμε να μιλάει ελληνικά με τους παραγωγούς.

Tatiana

Ποιος είναι ο Elias Sacal;

Ο Elias Sacal γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1965 στην Πόλη του Μεξικού. Μητέρα του είναι η Sofy Sacal. Πατέρας του ήταν ο εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτης Marcos Sacal Aspani, που απεβίωσε το 2007.

Ο Elias Sacal έχει 4 αδέρφια και όλα ασχολούνται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ξεκίνησε την καριέρα του πολύ νωρίς, εργαζόμενος στην εταιρεία του πατέρα του, στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις πωλήσεις υφασμάτων ενώ σήμερα δραστηριοποιείται  στον τομέα του real estate. Ηγείται του Murano Group, του οποίου είναι τώρα πρόεδρος, θεωρείται μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στην ανάπτυξη τουριστικών ακινήτων στο Μεξικό. 

Συλλέκτης έργων τέχνης με διασυνδέσεις

Πέρα από την επιχειρηματική του οξυδέρκεια, ο Elias είναι επίσης ένθερμος λάτρης της τέχνης και έχει την τύχη να έχει μια μεγάλη συλλογή έργων, μερικά από τα οποία αναζητά ακόμη και σε μεγάλες εκθέσεις στο Μεξικό. Ανάμεσα στους φίλους του είναι ο Κολομβιανός  ζωγράφος και γλύπτης Fernardo Botero. 

Μοιράζεται το ίδιο πάθος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Με έντονη φιλανθρωπική δράση, όπως και η Μπλάτνικ, ο Elias διοχετεύει το καλλιτεχνικό του πάθος σε διάφορες συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Είναι πρόεδρος της Μεξικανικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Φίλων Μουσείων (FEMAM), στόχος της οποίας είναι η προώθηση του διαλόγου μεταξύ των επιχειρηματικών ηγετών και των μουσείων της χώρας. 

Το 2023, ο Elias Sacal και η οικογένειά του εντάχθηκαν επίσης στο Διεθνές Διοικητικό Συμβούλιο της UNICEF, καθιστώντας την πρώτη λατινοαμερικανική οικογένεια που συμπεριλήφθηκε σε αυτόν τον έγκριτο κύκλο δωρητών.

Καρδιοκατακτητής

Ο επιχειρηματίας έχει τρία παιδιά και έχει χωρίσει δύο φορές.   Είχε σχέσεις με την Alejandra Alemán, κόρη του πρώην προέδρου του Μεξικού Miguel Alemán, την παρουσιάστρια της Televisa,  Adela Micha το μοντέλο Rebecca de Alba και η τραγουδίστρια Ana Bárbara. 

Λάτρης των ταξιδιών 

O Sacal κινείται ανάμεσα στην Πόλη του Μεξικού, τη Νέα Υόρκη, το Μονακό και το St Tropez. Έχει στην κατοχή του ένα γιοτ με το όνομα "Sofia", προς τιμήν της μητέρας και της κόρης του. Με αυτό το σκάφος φέρεται να ταξίδεψε στην Αντίμπ πριν φωτογραφηθεί με την Τατιάνα Μπλάτνικ. 

Διαβάστε Επίσης