Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Η κόρη της μπήκε στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Πώς αλλάζει η λίστα διαδοχής μετά τη γέννηση της Sienna Mapelli Mozzi.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κόρη της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του Edoardo Mapelli Mozzi προστέθηκε επισήμως στη λίστα με τη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Η Sienna Elizabeth που γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, όπως φαίνεται στην ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, είναι ενδέκατη στη σειρά διαδοχής ακριβώς μετά τη μητέρα της.

Η δισέγγονη της βασίλισσας Ελισάβετ άλλαξε λίγο τη σειρά διαδοχής αφού όσοι βρίσκονται μετά από εκείνη "έχασαν” μια θέση. Η ιστοσελίδα ανανεώθηκε πέντε εβδομάδες μετά τη γέννηση της Sienna ενώ στην περίπτωση της Lilibet Diana, την κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, χρειάστηκαν επτά εβδομάδες για να μπει κι επισήμως στη λίστα.

Διαβάστε Επίσης

Η Sienna δεν θα κληρονομήσει τίτλο από τη μητέρα της και για αυτό αναφέρεται ως "Miss Sienna Mapelli Mozzi” στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, όμως θα έχει τίτλο χάρη στην καταγωγή του πατέρα της. Στην Ιταλία θα αναφέρεται ως "Contessa” ή "Nobile Donna”, αφού ο παππούς της και πατέρας του Edoardo είναι ο κόμης Alessandro Mapelli Mozzi.

Το ζευγάρι που είχε ανακοινώσει ότι θα βαφτίσει την κόρη του Sienna την 1η Οκτωβρίου διάλεξε- σύμφωνα με δημοσιεύματα- ένα ιταλικό όνομα "που αρχίζει από S για το Sarah” για να τιμήσει τόσο την μητέρα της Βεατρίκης, Sarah Ferguson, όσο και την ιταλική καταγωγή του Edoardo.

Διαβάστε Επίσης