Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τέταρτη σεζόν του Stranger Things

Τo Νetflix ανακοίνωσε πως η σειρά συνεχίζεται και οι fans ήδη ανυπομονούν.

Η αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Stranger Things" άφησε κάποια αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος της τρίτης σεζόν, αφού κανείς δεν γνώριζε αν θα υπάρχει συνέχεια.  Ευτυχώς όμως για τους θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία τις εξελίξεις, το Netflix ανακοίνωσε πως η σειρά θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν.

1.To Νetflix επιβεβαίωσε πως θα γίνει η τέταρτη σεζόν.

Μετά από μήνες αναμονής το Netflix ανακοίνωσε, με ένα τρέιλερ που δείχνει τον αριθμό 4, πως η σειρά θα συνεχιστεί. Η Millie Bobby Brown (Eleven) μοιράστηκε το συγκεκριμένο video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: "Δεν είμαστε στο Hawkins πια", μιλώντας για την μικρή πόλη στην Indiana, όπου διαδραματίζεται η σειρά. Στο τέλος της τρίτης σεζόν, η Εleven και η οικογένεια Byers μετακόμισαν, και κάποια πλάνα έδειχναν την Ρωσία. O παραγωγός της σειράς Matt Duffer είχε μοιραστεί ξανά την επιθυμία του πως θα ήθελε η ιστορία να διαδραματιστεί και σε άλλες περιοχές εκτός Hawkins.

2. Είναι αβέβαιο αν θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς

Σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της σειράς Shawn Levy, είπε πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο η σειρά να συνεχιστεί και μετά την τέταρτη σεζόν. Μάλιστα το 2017 είχε δηλώσει στο "Entertainment Weekly" :"Η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα κάνουμε την τέταρτη σεζόν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και για πέμπτη". Από την άλλη όμως ο παραγωγός της σειράς Ross Duffer δηλώνει πως ίσως είναι η τελευταία σεζόν. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Vulture είπε πως πιστεύει πως μετά την τέταρτη σεζόν τα πράγματα τελειώνουν. "Δεν ξέρω αν μπορεί να συμβαίνει σε κάποιον κάτι κακό κάθε χρόνο. Πρέπει κάποια στιγμή να φύγουν από την πόλη" συνέχισε.

3. Οι αδελφοί Duffer παραμένουν

Ενώ υπήρχαν πολύ έντονα οι φήμες πως οι παραγωγοί Μatt και Ross Duffer δεν θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό της σειράς, το Netflix διέψευσε τις φήμες μέσω twitter.


 

4.Η ιστορία θα διαδραματιστεί εκτός Hawkins

Oι αδελφοί Duffer δήλωσαν στο Entertainment Weekly πως θέλουν να μετακινήσουν την σειρά από το Hawkins. "Πιστεύω πως η πιο μεγάλη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στην τέταρτη σεζόν θα είναι η αλλαγή της πόλης" δήλωσαν οι παραγωγοί. 

5. Ο Caleb McLaughlin θέλει ακόμη πιο δραματικές ιστορίες για τον Lucas

O ηθοποιός που υποδύεται τον Lucas, ενώ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πληροφορίες σχετικά με τη συνέχεια της σειράς, εξέφρασε αυτή του την επιθυμία λέγοντας πως θέλει πιο δυνατές στιγμές στο μέλλον της σειράς. Επιπλέον είπε πως θα ήθελε να δει πως εξελίσσεται η σχέση ανάμεσα στον Lucas και την Max (Sadi Sink).

6.Η Maya Hawke θέλει να δει την Robin σε ένα βίντεο κλαμπ

Στο τέλος της τρίτης σεζόν η Robin (Μaya Hawke) είχε προσληφθεί στο τοπικό βίντεο κλάμπ. Σε συνέντευξη της η ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να δει τον χαρακτήρα της στο νέο αυτό επαγγελματικό περιβάλλον. "Τόσα πολλά υπέροχα μυαλά, δημιουργοί ταινιών και καλλιτέχνες της δεκαετίας του '80 ξεκίνησαν την καριέρα τους από τα βίντεο κλάμπ" είπε η Maya σε συνέντευξή της.