11 άκρως προσωπικές πληροφορίες που δε γνωρίζατε για τη ζωή και την καθημερινότητα της Marie-Chantal

Η επιχειρηματίας και σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ απαντά σε κάποιες πολύ προσωπικές ερωτήσεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν το απόλυτο it-girl στα '90s μαζί με τις αδερφές της, έχοντας πρόσβαση στα πιο λαμπερά πάρτι και κάνοντας παρέα με τους σπουδαιότερους ανθρώπους της μόδας, της πολιτικής αλλά και γόνους αντίστοιχων εύπορων και βασιλικών οικογενειών. Η Marie-Chantal σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί ένα κομψό και flawless στιλ, με το ίδιο lifestyle, ακόμα κι αν η καθημερινότητά της είναι χαοτική, έχοντας 5 παιδιά και διοικώντας μία επιτυχημένη εταιρεία. 

Διαβάστε Επίσης

Ίσως τελικά το μυστικό της να βρίσκεται στα απλά, καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή της να κυλά σαν παραμύθι, τα οποία μοιράστηκε στο site της, απαντώντας σε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να σας δώσουν την έμπνευση να αποκτήσετε κάτι από το lifestyle της άλλοτε πριγκίπισσας της Ελλάδας. 

11 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη Marie-Chantal

1. Ξεκινάει πάντα την ημέρα της με ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ.

2. Το αγαπημένο της app είναι το New York Times Crossword Puzzle.

3. Η σειρά που κάνει binge-watching είναι το Ted Lasso.

4. Το αγαπημένο της μέρος στον κόσμο για διακοπές είναι η Ελλάδα.

5. Το δωμάτιο που περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της και είναι το αγαπημένο της είναι η κουζίνα αλλά και το family room.

6. Η αγαπημένη της γεύση παγωτού είναι το Mint Chocolate Chip.

7. Τα αγαπημένα της βιβλία που συνήθιζε να διαβάζει στα παιδιά της τη νύχτα ήταν "Το Χρονικό της Νάρνια" και "Χάρι Πότερ".

8. Η πιο τρομαχτική εμπειρία ως μαμά ήταν όταν ο γιος της Οδυσσέας είχε πάθει αναφυλακτικό σοκ σε κάτι που μέχρι σήμερα δε γνωρίζουν τι το προκάλεσε.

9. Το πιο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό της μητρότητας είναι να βλέπεις τα διάφορα στάδια της ανάπτυξης των παιδιών, το οποίο δεν τελειώνει ποτέ, ενώ το πιο δύσκολο πράγμα είναι ότι μια μαμά είναι μόνο όσο χαρούμενη όσο το λιγότερο χαρούμενο παιδί της. 

10. Το αγαπημένο της ζευγάρι παπουτσιών είναι τα Manolo Blahnik Kitten Heels.

11. Η αγαπημένη της καθημερινή "στολή" είναι ένα τζιν, μία όμορφη μπλούζα και ένα blazer. 

Διαβάστε Επίσης