Jennifer Gates | Η υπέροχη φωτογραφία από τον ρομαντικό χορό με τον Nayel Nassar στη δεξίωση του γάμου τους

Ο πρώτος τους χορός ως παντρεμένο ζευγάρι, όπως τον αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Gates, η κόρη του Bill και της Melinda Gates, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Nayel Nassar στη φάρμα της οικογένειας στο Westchester της Νέας Υόρκης στις 16 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι που λίγο μετά τον γάμο μοιράστηκε ελάχιστες φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που κόστισε σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια, πρόσφατα μοιράστηκε ακόμα μια φωτογραφία.

Η 25χρονη νύφη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της από την δεξίωση του γάμου που τους δείχνει στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι.

Στην υπέροχη φωτογραφία φαίνεται η εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου με ρομαντικά φώτα πάνω από την πίστα, αλλά και το πανέμορφο φόρεμα της νύφης. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε την ώρα που σε μια στροφή ο γαμπρός κρατά τη νύφη τρυφερά και τη φιλάει ενώ εκείνη χαμογελάει γεμάτη αγάπη μέσα στην αγκαλιά του.

"Συνάντησέ με κάτω από τα κίτρινα φώτα" έγραψε η Jennifer στη λεζάντα της φωτογραφίας δανειζόμενη ένα στίχο από το τραγούδι ‘Yellow Lights’ του Harry Hudson, το ίδιο τραγούδι, δηλαδή, που έπαιζε για τον πρώτο τους χορό στη δεξίωση του γάμου.

Το ζευγάρι είχε διοργανώσει μια μαγική βραδιά για τους καλεσμένους τους και σύμφωνα με την Gates ήταν μια δεξίωση που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή. Η γαμήλια τούρτα έξι επιπέδων της διάσημης ζαχαροπλάστριας Sylvie Weinstock ήταν διακοσμημένη με λουλούδια, ενώ η διακόσμηση το χώρου ήταν επιμελημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το ζευγάρι εξάλλου ξόδεψε σχεδόν 2 εκατομμύρια ώστε να διαμορφώσει στη φάρμα ειδικό χώρο για τη δεξίωση με πίστα και χώρο για τα τραπέζια των καλεσμένων.

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: MadameFigaro.gr