Ακόμα μια ήττα για τον Brad Pitt | Το δικαστήριο απέρριψε την αίτησή του για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με τη Angelina Jolie

O διάσημος ηθοποιός είχε ζητήσει να εξεταστούν ξανά οι όροι κηδεμονίας των παιδιών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Ανώτατο Δικαστήριο της California δεν δέχτηκε την αίτηση του Brad Pitt για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με την Angelina Jolie.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι δικηγόροι του Pitt είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να επανεξετάσει την υπόθεση, όταν ο δικαστής Ouderkirk εξαιρέθηκε από τη δίκη ακυρώνοντας την προηγούμενη απόφασή του που έδινε στον ηθοποιό περισσότερο χρόνο με τα πέντε ανήλικα παιδιά του.

Η νέα απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου επικύρωσε την ακύρωση αυτή, αναφέροντας για την αίτηση του Pitt απλά "η αίτηση απορρίπτεται”. Αυτό σημαίνει ότι οι όροι επιμέλειας των παιδιών που ακολουθεί το ζευγάρι, είναι όσοι είχαν συμφωνηθεί τον Νοέμβριο του 2018 σχετικά με τα δίδυμα Vivienne και Knox, την 15χρονη Shiloh, την 16χρονη Zahara και τον 17χρονο Pax.

Σύμφωνα με τη νομική ομάδα του Pitt, η απόρριψη της αίτησης από το ανώτατο δικαστήριο δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές αποδείξεις που οδήγησαν τον δικαστή αλλά και πολλούς ειδικούς που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο να φτάσουν στο συμπέρασμα για το τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. "Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι νομικά αναγκαίο βασιζόμενοι σε στοιχεία ανεξάρτητων ειδικών” είπαν οι εκπρόσωποι του Pitt.

H Angelina Jolie από την πλευρά της ικανοποιήθηκε με την τελευταία απόφαση του δικαστηρίου με τον δικηγόρο της να δηλώνει στο People πως "η κυρία Jolie εστιάζει στην οικογένειά της και χαίρεται που η ευημερία των παιδιών της δεν θα καθοδηγείται από ανήθικη συμπεριφορά”.

Διαβάστε Επίσης