"Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι απόλυτα εργασιομανής" | Το σχόλιο της Καμίλα Πάρκερ που καταγράφηκε σε βίντεο

Η δούκισσα της Κορνουάλης μίλησε στη Geri Halliwell των Spice Girls για τον "εργασιομανή" μέλλοντα βασιλιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ βρέθηκε σε μια δεξίωση για τους νικητές του διαγωνισμού Commonwealth Essay που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ελισάβετ. Εκεί συναντήθηκε με την Geri Halliwell των Spice Girls με την οποία, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, συζήτησε για τον μέλλοντα βασιλιά, πρίγκιπα Κάρολο.

Μετά από μια φιλική αγκαλιά, η 72χρονη Καμίλα εκμυστηρεύτηκε στη Halliwell πως ο Κάρολος δουλεύει περισσότερο από όσο θα ήθελε εκείνη, λέγοντας "ο πρίγκιπας Κάρολος είναι απόλυτα εργασιομανής”. Τότε η διάσημη τραγουδίστρια είπε "διάβασα ένα βιβλίο που έλεγε ότι το μυστικό για να ζήσεις πολλά χρόνια είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις, να μην πάρεις σύνταξη. Αυτό είναι το μυστικό”.

Ο Κάρολος μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα βασιλιάς – και σίγουρα δεν σκοπεύει να πάρει σύνταξη από τα βασιλικά του καθήκοντα- όμως από μικρή ηλικία εργάζεται διαρκώς για την μοναρχία. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στο έργο του για την προστασία του πλανήτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να ταξιδέψει στη Γλασκόβη μαζί με την Καμίλα, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton για τη σύνοδο COP26 όπου ηγέτες από όλο τον κόσμο θα συζητήσουν για την κλιματική αλλαγή.

Στη σύνοδο θα παραβρισκόταν και η βασίλισσα Ελισάβετ, όμως, σύμφωνα με το Παλάτι, η 95χρονη μονάρχης θα ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της για ξεκούραση. Πλέον η βασίλισσα αναλαμβάνει μόνο μικρές υποχρεώσεις ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γιατροί της την έχουν συμβουλέψει πάντα να συνοδεύεται από στενό μέλος της βασιλικής οικογένειας στις δημόσιες εμφανίσεις της.
 

Διαβάστε Επίσης