Πώς ο Harry Styles βοήθησε θαυμάστριά του να κάνει coming out

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια συναυλίας του στο Γουινσκόνσιν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένας σταρ μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από απλό "είδωλο", και ο Harry Styles το απέδειξε. Ο τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του, αλλά και τη genderless εικόνα που έχει υιοθετήσει για την καλλιτεχνική του περσόνα, στάθηκε στο πλευρό μίας 23χρονης θαυμάστριας του που ήθελε να αποκαλύψει στη μητέρα της ότι είναι ομοφυλόφιλη. 

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια της συναυλίας του Styles στο Γουινσκόνσιν, όταν ο τραγουδιστής εντόπισε μέσα στο κοινό την πινακίδα που κρατούσε η McKinley McConnell και η οποία απευθυνόταν σ' αυτόν: "Η μητέρα μου κάθεται στο τομέα 201. Βοήθησε με να κάνω come out", έγραφε. 

Ο Styles σταμάτησε τη συναυλία, κατευθύνθηκε στη νεαρή φοιτήτρια και της είπε: "Τι θα ήθελες να πεις στη μαμά σου; Μπορώ να της το πω εγώ". Μετά από έναν σύντομο διάλογο, καθώς η νεαρή θαυμάστρια έδειχνε διστακτική, συμφώνησαν να προχωρήσει ο Styles με την αποκάλυψη. Εκείνος κατευθύνθηκε προς την πλευρά της σκηνής που έβλεπε στις θέσεις που καθόταν η μητέρα της και φώναξε: "Lisa, η κόρη σου είναι gay!"

Η McConnell, μετά τη συναυλία, ευχαρίστησε με μήνυμά στο Twitter τον Harry Styles: "Μία στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου. Σ' ευχαριστώ που δημιούργησες ένα ασφαλές μέρος για εμένα. Σ' ευχαριστώ που με άφησες να ωριμάσω δίπλα σου σαν fan. Σ' ευχαριστώ που με βοήθησες να καταλάβω ποια είμαι. Σ' ευχαριστώ!"

Πηγή: madamefigaro.gr