"Η βλάβη που έχουν προξενήσει είναι βαθιά" | H νέα συνέντευξη της Meghan Markle

Η δούκισσα του Sussex μίλησε για τα "τοξικά" tabloids και την επίπονη δικαστική διαμάχη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το συνέδριο των New York Times για να μιλήσει μεταξύ άλλων για τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει με βρετανικά tabloids.

Η Meghan που εμφανίστηκε στο συνέδριο την ίδια μέρα που οι δικηγόροι της εφημερίδας Daily Mail βρέθηκαν στο δικαστήριο για να κάνουν έφεση στην υπόθεση που είχε κερδίσει η Meghan σχετικά με τη δημοσίευση ενός προσωπικού γράμματος που είχε στείλει στον πατέρα της, είπε για τα tabloids: "Θα σας έλεγα να μην διαβάζετε tabloids. Γιατί πιστεύω ότι αυτό δεν είναι υγιές για κανέναν. Ελπίζω μια μέρα ότι θα κυκλοφορούν με αυτά τα προειδοποιητικά μηνύματα που έχουν και τα τσιγάρα. Όπως ΄αυτό είναι τοξικό για την ψυχική υγεία΄”.

Μιλώντας για την έφεση που ζήτησε η Daily Mail, η Markle είπε πως "είχα κερδίσει εκείνη την υπόθεση και αυτό το ζήτημα είχε ξεκινήσει όταν δεν είχα παιδιά. Τώρα έχω δύο όπως ξέρετε. Είναι μια επίπονη διαδικασία” είπε και εξήγησε ότι "αλλά απλά εγώ παλεύω για ό,τι είναι σωστό. Είτε σε αυτή την υπόθεση είτε για την υπόθεση που συζητάμε σήμερα (σ.σ. είxε ζητήσει άδεια μετ'αποδοχών για τους γονείς που αποκτούν παιδί). Όσο δύσκολο κι αν είναι, ξέρεις τη διαφορά του σωστού και του λάθους. Πρέπει να παλέψεις για το σωστό και αυτό κάνω”.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ της Meghan Markle, η δούκισσα είχε πει πως είναι ευγνώμων, τονίζοντας ότι "αυτές οι τακτικές δεν είναι καινούριες. Στην πραγματικότητα συνεχίζονται πάρα πολύ καιρό χωρίς συνέπειες. Για αυτά τα tabloids, είναι ένα παιχνίδι. Για μένα και τόσους πολλούς άλλους είναι η πραγματική ζωή, πραγματικές σχέσεις και πραγματική λύπη. Η βλάβη που έχουν προξενήσει και συνεχίζουν να προξενούν είναι βαθιά”.

Διαβάστε Επίσης