Kate Middleton | To γλυκό δώρο που είχε κάνει στη βασίλισσα Ελισάβετ τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζί

Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο η Ελισάβετ είχε δείξει ότι της άρεσε το δώρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H βρετανική βασιλική οικογένεια -όπως πολλές φορές έχει γραφτεί σε βρετανικά δημοσιεύματα και έχει παρουσιαστεί και στο The Crown- έχει τη φήμη ότι δεν καλωσορίζει με τον καλύτερο τρόπο νέα μέλη. Η πριγκίπισσα Diana είχε δυσκολευτεί όταν είχε γνωρίσει όλη την οικογένεια στο κάστρο του Balmoral αφού εκεί πέρασε το τεστ που όλοι χρειάζεται να περάσουν για να τους υποδεχθούν ως μέλη της οικογένειας.

Το κάστρο του Balmoral βρίσκεται στο Aberdeen της Σκοτίας και η βασιλική οικογένεια περνάει εκεί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές κάνοντας μεγάλους περιπάτους στην εξοχή, κυνηγώντας αλλά και διοργανώνοντας παιχνίδια και πολλές φορές φάρσες. Εκεί κάθε νέος σύντροφος κάποιου μέλους της βασιλικής οικογένειας περνάει το πραγματικό τεστ για το αν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της πιο διάσημης οικογένειας της Βρετανίας.

Όταν η Kate Middleton πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια για καλή της τύχη δεν πήγαν στο Balmoral αλλά στο Sandringham και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη αφού είχε βρει το ιδανικό δώρο για την βασίλισσα Ελισάβετ. Μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ για τα 90α γενέθλια της Ελισάβετ, η δούκισσα του Cambridge είχε αποκαλύψει ότι είχε άγχος για το δώρο που θα της έκανε: "Θυμάμαι να είμαι στο Sandringham για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα και ανησυχούσα για το τι θα δώσω στη βασίλισσα σαν χριστουγεννιάτικο δώρο”.

Τελικά της έδωσε ένα πολύ προσωπικό δώρο: "Σκεφτόμουν τι να της δώσω. Και σκέφτηκα τι θα έδινα στους δικούς μου παππούδες και είπα ότι θα της φτιάξω κάτι. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ άσχημα, αλλά αποφάσισα να της φτιάξω τη συνταγή της γιαγιάς μου για εορταστική σάλτσα” είπε.

Όταν της έκανε το δώρο ανησυχούσε για το αν άρεσε στη βασίλισσα, όπως είπε όμως, η Ελισάβετ της έδειξε με τον πιο γλυκό τρόπο πόσο εκτίμησε το δώρο της. Η βασίλισσα ζήτησε να σερβίρουν τη σάλτσα μαζί με το χριστουγεννιάτικο γεύμα την επόμενη μέρα. Όπως είπε η Kate, ήταν μια κίνηση που έδειξε πόσο "ενδιαφέρεται και φροντίζει τους πάντες”.

Διαβάστε Επίσης