Πριγκίπισσα Charlene | Ακύρωσε την εμφάνιση που θα έκανε με τον Αλβέρτο στην Εθνική Γιορτή του Μονακό

Η πριγκίπισσα του Μονακό ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιστεί στην ξεχωριστή περίσταση για λόγους υγείας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό μετά από έξι μήνες παραμονής στη Νότια Αφρική όπου έκανε θεραπεία για τη σοβαρή μόλυνση που εμφάνιση.

Η 43χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου μπορεί να βρίσκεται στο Παλάτι με την οικογένειά της, όμως φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα χρειάστηκε να ακυρώσει την εμφάνιση που θα έκανε για την Εθνική Γιορτή της χώρας μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, η Charlene και ο Αλβέρτος αποφάσισαν να μη συμμετέχει "σε εκδηλώσεις καθώς είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας της”, αναφέροντας ότι από τότε που επέστρεψε στο σπίτι της βρίσκεται σε μια διαρκή και έντονη κούραση: "Μια περίοδος ξεκούρασης και χαλάρωσης είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η καλύτερη αποκατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Charlene. Έχοντας αντιμετωπίσει μια κακή κατάσταση υγείας τους τελευταίους μήνες, η πριγκίπισσα αυτή την περίοδο αναρρώνει και θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες εβδομάδες, για να επανέλθει από μια περίοδο γενικής έντονης κόπωσης”.

Το Παλάτι μάλιστα δεν ανακοίνωσε εάν η πριγκίπισσα θα παραμείνει στο Παλάτι για την ανάρρωσή της προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλειά της, ενώ δεν θα παραστεί και στις επίσημες εκδηλώσεις της εθνικής γιορτής του Μονακό: "Το ζεύγος λυπάται που ανακοινώνει ότι η πριγκίπισσα Charlene δεν θα παραβρεθεί στους εορτασμούς της Εθνικής Μέρας της χώρας μαζί με την οικογένειά της και τους πολίτες του Μονακό. Όταν το επιτρέψει η υγεία της, η πριγκίπισσα ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της και να περάσει χρόνο με τους Μονεγάσκους”.

Σύμφωνα με το Παλάτι, τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας θα δοθούν λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, καθώς πολλοί ήδη αναρωτιούνται αν η Charlene θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης