Μία σπουδαία αναγνώριση για την ακόμα πιο σπουδαία Helen Mirren

Η ηθοποιός επιλέχθηκε να λάβει ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην καριέρα ενός ηθοποιού.

Η Helen Mirren, αναμφίβολα, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στη σφαίρα του Hollywood και αυτό επιβεβαιώνεται όχι μόνο λόγω του υποκριτικού της ταλέντου και των ποικίλων ερμηνειών που μας έχει χαρίσει μέσα στα χρόνια αλλά και από την ποιότητά της ως άνθρωπος. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα και επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής ένωσης εργατικού δυναμικού Screen Actors Guild, η Helen Mirren επιλέχθηκε ως η 57η νικήτρια του Life Achievement Award, ένα βραβείο για την προσφορά της στον κινηματογράφο.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός μετρά τουλάχιστον 50 χρόνια στον χώρο, έχοντας υποδυθεί έναν μεγάλο αριθμό χαρακτήρων, με πιο χαρακτηριστικό εκείνον της βασίλισσας Ελισάβετ, που της χάρισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, στο οποίο μαζί με το Tony, Emmy και BAFTA που έχει κερδίσει, τώρα θα προσθέσει και το SAG. 

"Είναι μεγάλη μου τιμή να με επιλέξουν για να λάβω το SAG Life Achievement Award. Από τότε που ήμουν νέα ηθοποιός και μόλις ξεκινούσα, πάντα εμπνεόμουν και μάθαινα από τους Αμερικανούς ηθοποιούς στον κινηματογράφο, συνεπώς το βραβείο αυτό είναι ξεχωριστά σημαντικό για εμένα", δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός.

Αυτή θα είναι η 6η φορά που της απονέμενεται βραβείο SAG, αφού έχει ήδη κερδίσει άλλες 5 φορές, ενώ έχει υπάρξει 13 φορές υποψήφια. "Η Dame Helen Mirren είναι απλά ένα λαμπερό και φωτεινό ταλέντο. Έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για όλους τους ηθοποιούς και ρόλο με τον ρόλο, ξεπερνά ακόμα και τις δικές εξαιρετικές ερμηνείες", είπε χαρακτηριστικά η Fran Drescher, που διατελεί πρόεδρος της SAG-AFTRA

Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, η 28η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου στην Καλιφόρνια, από όπου θα μεταδοθεί live σε κανάλια της αμερικανικής τηλεόρασης. 

Διαβάστε Επίσης