Βασίλισσα Ελισάβετ | Η εμφάνιση της στη βάπτιση των δύο δισέγγονών της

Η 95χρονη μονάρχης πήγε στη βάπτιση του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και της Zara Tindall.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να ακύρωσε αρκετές επίσημες εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της, όμως δεν θα μπορούσε να μην παραβρεθεί στη βάπτιση των δύο δισέγγονών της.

Η 95χρονη μονάρχης πήγε στην βάπτιση του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, του 9 μηνών August, και του γιο της Zara και του Mike Tindall, του 8 μηνών Lucas. Η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε τη βάπτιση στο Royal Chapel του Windsor, στην οποία παραβρέθηκε και ο -απομονωμένος από τη δημόσια ζωή, πρίγκιπας Andrew.

Μετά τη διανυκτέρευσή της στο νοσοκομείο, η βασίλισσα αναλαμβάνει μόνο ελαφριά βασιλικά καθήκοντα για αυτό δεν ταξίδεψε στη Σκοτία για το συνέδριο COP26 για την κλιματική αλλαγή ούτε εμφανίστηκε στην τελετή μνήμης την Ημέρα των Βετεράνων. Φαίνεται, όμως, πως οι γιατροί της επέτρεψαν να παραβρεθεί σε αυτή την ξεχωριστή οικογενειακή γιορτή, η οποία έγινε μια μέρα μετά την 74η επέτειο γάμου της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, την πρώτη μετά τον θάνατό του.

Τα δύο νεοφώτιστα μέλη της βασιλικής οικογένειας τίμησαν τον δούκα του Εδιμβούργου παίρνοντας ως μεσαίο όνομα το Philip. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στους νονούς του μικρού August ήταν και η Cressida Bonas, η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry, η οποία έχει κρατήσει στενή φιλία με την πριγκίπισσα Ευγενία.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την άφιξη της οικογένειας στην εκκλησία, φαίνεται η Ευγενία με ένα λευκό φόρεμα, αλλά και η νονά Cressida με μια χρυσή κορδέλα στα μαλλιά και χρυσά σκουλαρίκια κρίκους.

Διαβάστε Επίσης