Πριγκίπισσα Charlene | Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποκάλυψη ότι έφυγε ξανά από το Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε ανακοινώσει ότι η σύζυγός του είναι σε "μυστιική τοποθεσία" για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της υγείας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την επιστροφή της πριγκίπισσας Charlene στο Μονακό και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την επανασύνδεσή της με την οικογένειά της, το Παλάτι είχε ανακοινώσει ότι η πριγκίπισσα δεν θα παραβρεθεί στους εορτασμούς για την Εθνική Γιορτή της χώρας.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος φωτογραφήθηκε στην εκδήλωση με τα παιδιά του να κρατούν ζωγραφιές που έγραφαν "Μας λείπεις μαμά” και δήλωσε στο περιοδικό People πως η σύζυγός του εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της καθώς είναι πολύ κουρασμένη μετά από 6 μήνες απουσίας της από το σπίτι της.

Διαβάστε Επίσης

Ο 63χρονος πρίγκιπας ανακοίνωσε στο Monaco-Matin πως η Charlene έφυγε από το Μονακό ξανά και παραμένει σε μυστική τοποθεσία προκειμένου να αναρρώσει: "Είναι καλά αλλά εξακολουθεί να θέλει ξεκούραση και ηρεμία. Δεν είναι στο Μονακό αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω άλλα, υπάρχει κούραση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ξεκούραση και παρακολούθηση”.

Η πριγκίπισσα Charlene φαίνεται πως παρά την κατάσταση της υγείας της δεν ξέχασε την Εθνική Γιορτή του Μονακό και ανέβασε από την κλινική- όπου προφανώς βρίσκεται- ένα βίντεο που δείχνει τη σημαία της χώρας να ανεμίζει ενώ ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.

Λίγο πριν την επιστροφή της, ο Αλβέρτος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν προβλήματα στον γάμο του με την Charlene λέγοντας πως ο λόγος που δεν βρισκόταν στο Μονακό ήταν η κατάσταση της υγείας της και τονίζοντας ότι δεν έφυγε από τη χώρα επειδή τσακώθηκαν αλλά αντίθετα ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Διαβάστε Επίσης