Πρίγκιπας Harry -Πρίγκιπας William | Τα συγκινητικά λόγια τους για τον πρίγκιπα Φίλιπππο στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν "η καρδιά της οικογένειας".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ντοκιμαντέρ "Prince Philip: The Royal Family Remembers' παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του δούκα του Εδιμβούργου μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις των μελών της βασιλικής οικογένειας αλλά και υλικό -όπως βίντεο και φωτογραφίες- από το προσωπικό αρχείο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry μιλούν με συγκινητικά λόγια για τον παππού τους, εξηγώντας γιατί υπήρξε "η καρδιά της οικογένειας”.

Το ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούν πάνω από δώδεκα μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων και η Καμίλα Πάρκερ και η πριγκίπισσα Βεατρίκη, είχε γυριστεί με αφορμή τα 100α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου πριν τον θάνατό του. Όπως φαίνεται στο trailer, τα δύο του εγγόνια, William και Harry, έχουν πολύ καλή διάθεση παρά την μεταξύ τους κόντρα, ενώ περιγράφουν το πόσο σημαντικός υπήρξε ο παππούς τους στη ζωή τους. "Ήταν η καρδιά της οικογένειας. Ήταν πάντα μια ισχυρή παρουσία σε όσα έχουμε κάνει” είπε ο William. Ο 37χρονος Harry πρόσθεσε πως "αυτό που έβλεπες αυτό ήταν ο παππούς μου. Ήταν αυθεντικός. Ήταν χωρίς ίχνος μετάνοιας ο εαυτός του”.

Το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 6 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει τον Φίλιππο ως τον "άντρα πίσω από το στέμμα” μέσα από συνεντεύξεις της οικογένειας αλλά και των συνεργατών του, ενώ περιλαμβάνει και σπάνια πλάνα από το προσωπικό του γραφείο και τη βιβλιοθήκη του στο Buckingham Palace.

Διαβάστε Επίσης