"Έάν μου στερήσει ένα λεπτό από τον ύπνο μου, δεν αξίζει" | Ο George Clooney εξηγεί γιατί απέρριψε δουλειά 35 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο σταρ αποκαλύπτει γιατί είπε "όχι" σε 35 εκατομμύρια που θα έβγαζε με δουλειά μιας μέρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ονειρεύονται καν ότι θα καταφέρουν να βγάλουν 35 εκατομμύρια δολάρια σε όλη τους τη ζωή, όμως ο George Clooney με το ταλέντο, τη δουλειά και την καλή του τύχη έφτασε στο σημείο να μπορεί να τα αποκτήσει με μόλις μία μέρα δουλειάς. Κι όχι μόνο αυτό, βρίσκεται στη θέση να μπορεί να την απορρίψει κιόλας.

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian που κάποια στιγμή μια αεροπορική εταιρεία του είχε προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμισή με αμοιβή 35 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός, όμως, είχε αρνηθεί παρά το γεγονός ότι θα του έπαιρνε μόλις μια μέρα για να ολοκληρώσει το project. Όπως εξήγησε "μίλησα στην Amal για αυτό κι αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε τον κόπο. Σχετιζόταν με μια χώρα που παρά το γεγονός ότι είναι σύμμαχος, είναι αμφισβητήσιμη σε περιόδους κι έτσι σκέφτηκα πως 'εάν είναι να μου στερήσει ένα λεπτό από τον ύπνο μου, τότε δεν αξίζει”.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr