X

Brooke Shields | H συνέντευξη που είχε δώσει όταν ήταν 15 χρονών και ο λόγος που την χαρακτήρισε "εγκληματική"

Η ηθοποιός είχε προκαλέσει στα 80s όταν είχε πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση Calvin Klein.

Η Brooke Shields είχε προκαλέσει την κοινωνία των 80s όταν σε ηλικία 15 ετών είχε πρωταγωνιστήσει στην διαφήμιση Calvin Klein. Η έφηβη σταρ είχε φορέσει το διάσημο τζιν της με την κάμερα να εστιάζει σε σημεία του κορμιού της ενώ -όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί- το concept της καμπάνιας ήταν ακατάλληλο για ένα ανήλικο κορίτσι.

Η έφηβη Shields είχε συστηθεί στον κόσμο με ένα σέξι προφίλ κι αυτό την είχε φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όπως όταν χρειάστηκε να δώσει συνέντευξη στη διάσημη δημοσιογράφο Barbara Walters.

Η Walters έκανε στην έφηβη πολλές αδιάκριτες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της ζωή, όπως θυμάται ακόμα και σήμερα η ηθοποιός. Μιλώντας για εκείνη τη συνέντευξη στο podcast του Dax Shepard, η 56χρονη σταρ είπε πως ήταν "πρακτικά εγκληματική” ενώ σχολίασε πως "αυτό δεν είναι δημοσιογραφία”.

Η Shields είχε παραδεχτεί ότι εκείνη την εποχή ήταν αθώα και δεν είχε καταλάβει το σεξουαλικό υπονοούμενο πίσω από την ατάκα της στη διαφήμιση "Τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσα σε μένα και τα Calvins μου”. "Παίρνουν μια διαφήμιση που έχει μια ρητορική ερώτηση. Ήμουν αφελής. Δεν το είχα σκεφτεί. Δεν είχα σκεφτεί ότι έχει να κάνει με εσώρουχα. Δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν κάτι σεξουαλικό. Το έλεγα και για την αδερφή μου, ότι τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσα σε μένα και σε εκείνη”.

Το σοκ της, όταν ο κόσμος άρχισε να την σχολιάζει αρνητικά και η διαφήμιση άρχισε να λογοκρίνεται, ήταν μεγάλο. Τελικά, όμως, η καμπάνια είχε μεγάλη επιτυχία και άνοιξε τον δρόμο στην Shields για μια καριέρα στην υποκριτική. "Νομίζω ότι η καμπάνια ήταν πολύ επιτυχημένη” λέει η Shields εξηγώντας πως "νομίζω ότι τα εσώρουχα ξεπέρασαν τα τζιν και κατάλαβαν τι πουλάει και πως να το προωθήσουν. Ήξεραν ακριβώς τι έκαναν και έθεσε τον τόνο για πολλές δεκαετίες”.

Διαβάστε Επίσης