Πρίγκιπας Guillaume- Πριγκίπισσα Stephanie του Λουξεμβούργου | Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τον μόλις 1 έτους διάδοχο του θρόνου

Ο πιο cute αλλά και ο πιο royal διάδοχος θρόνου της Ευρώπης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν είχε γεννηθεί ο πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου, οι γονείς του, ο πρίγκιπας Guillaume και η πριγκίπισσα Stephanie, είχαν φωτογραφηθεί μαζί του στα σκαλιά του μαιευτηρίου. Τότε ο νεογέννητος διάδοχος κουνούσε τα χέρια του σαν να έκανε πρακτική στον βασιλικό χαιρετισμό του. Ο πρίγκιπας Κάρολος πριν καν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του ξεκίνησε να συμμετέχει στις βασιλικές υποχρεώσεις των γονιών του, ακολουθώντας τους σε επίσημες εκδηλώσεις.

Ο μικρός διάδοχος πρόσφατα φωτογραφήθηκε με τους γονείς του για τα Χριστούγεννα με το Παλάτι του Λουξεμβούργου να δημοσιεύει τρεις φωτογραφίες της οικογένειας μπροστά από το στολισμένο τζάκι. Ο Κάρολος χαμογελάει δίπλα σε ένα αρκουδάκι ενώ η μητέρα του τον κρατάει στην αγκαλιά της.

"Ο πρίγκιπας Guillaume και η πριγκίπισσα Stephanie μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά” έγραψε η οικογένεια στο Twitter.

O πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Λουξεμβούργου είχαν γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου τους κυκλοφορώντας μια σειρά γραμματόσημων με το πορτρέτο του που τιμούσαν τους 12 πρώτους μήνες της ζωής του διαδόχου του θρόνου.