Η royal χριστουγεννιάτικη παράδοση που "έσπασε" ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Ο Edoardo Mapelli Mozzi φαίνεται πως ακολούθησε το παράδειγμα της Meghan Markle, η οποία μια χρονιά νωρίτερα προσπέρασε το πρωτόκολλο του Παλατιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά για την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi, καθώς είναι η πρώτη εορταστική περίοδος που θα μοιραστούν μαζί με την κόρη τους Sienna Elizabeth, την οποία υποδέχτηκαν στον κόσμο στις αρχές του φθινοπώρου. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, τον Ιούλιο του 2020, σε μια κλειστή, οικογενειακή τελετή, γεγονός που σήμανε την ένταξη του Edoardo στην βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως επίσης και την ανάληψη βασιλικών καθηκόντων στις επίσημες βασιλικές εκδηλώσεις και εορτασμούς. Βέβαια, το 2019, ο 38χρόνος επιχειρηματίας φαίνεται πως "έσπασε" μια royal χριστουγεννιάτικη παράδοση και εμφανίστηκε στις καθιερωμένες οικογενειακές διακοπές της βασιλικής οικογένειας στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, στο Sandringham.

Όπως συνηθίζεται, το πρωί των Χριστουγέννων, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συγκεντρώνονται για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Sandringham πριν επιστρέψουν στο κτήμα για το εορταστικό δείπνο τους. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Παλατιού, οι προσκλήσεις στους εορτασμούς της οικογένειας την περίοδο των Χριστουγέννων, προορίζονται μόνο για τα μέλη της, ενώ οι σύντροφοι αυτών για να παραβρεθούν στο βασιλικό κτήμα, πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν.

Όμως, ο Edoardo είχε το σπάνιο προνόμιο να συμμετέχει στον εορτασμό των Χριστουγέννων, πριν από το γάμο του με την πριγκίπισσα Βεατρίκη, παρόλο που δεν ήταν επίσημα μέλος της οικογένειας. Η παράδοση αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως απορρίφθηκε επίσης το 2017, όταν ο πρίγκιπας Harry κάλεσε τη μέλλουσα σύζυγό του Meghan Markle πριν από τον γάμο τους, ανοίγοντας το δρόμο για την Βεατρίκη να πράξει το ίδιο με τον τότε σύντροφο της. Η Meghan βρέθηκε μεταξύ της βασιλικής οικογένειας για τον τριήμερο εορτασμό του Norfolk καθώς η οικογένειά της βρισκόταν μίλια μακριά στην Αμερική.

Διαβάστε Επίσης