Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας-Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με τον σύντροφό της, Peregrine Pearson

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές του στην Ελβετία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες με τον σύντροφό της και γόνο αριστοκρατικής βρετανικής οικογένειας, Peregrine Pearson, η Μαρία- Ολυμπία Γλύξμπουργκ έκανε μία εξαίρεση, μοιράζοντας με τους followers της μία τρυφερή λήψη μαζί του.

Διαβάστε Επίσης

Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ βρίσκεται στην Ελβετία για να περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά της και αγαπημένους φίλους, κάνοντας ολομερίς σκι και ρεμβάζοντας τα χιονισμένα τοπία των Άλπεων. 

Μαρία Ολυμπία
Μαρία Ολυμπία

Πρόσφατα, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανήρτησε στα στόρι του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με φίλους της, ενώ βρίσκονταν στο σαλέ, λίγο πριν επιδοθούν στο αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίσαμε και εκείνη που βρίσκεται αγκαλιά με τον σύντροφό της, δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί. 

Μαρία Ολυμπία

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο και η πρώτη φορά που έκαναν κοινή εμφάνιση στα social media ήταν το καλοκαίρι του 2020, όπου ο Pearson συνόδευσε την αγαπημένη του στις οικογενειακές διακοπές της στην Ελλάδα. 

Διαβάστε Επίσης