Oops! She did it again | Η Zendaya με iconic vintage δημιουργία στο κόκκινο χαλί

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς "Euphoria" με ένα πολύ γνώριμο κομμάτι.

Αναμφίβολα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μία κολεξιόν με τις εμφανίσεις της Zendaya που αποτίνουν φόρο τιμής σε κορυφαίους σχεδιαστές και τα vintage κομμάτια τους, αφού η ηθοποιός για ακόμη μία φορά έκανε το θαύμα της στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασε με το ονειρεμένο outfit της και τη statement παρουσία της. 

Διαβάστε Επίσης

Όταν μιλάμε για τελειότητα, η ηθοποιός έχει τον πρώτο λόγο, με απόδειξη την πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς "Euphoria" στην οποία πρωταγωνιστεί, χαρίζοντας νοσταλγικά vibes με τη state-of-art δημιουργία που επέλεξε. Ειδικότερα, η Zendaya συνεργάστηκε με τον αγαπημένο της στιλίστα, Law Roach και φόρεσε ένα διαχρονικό φόρεμα του οίκου Valentino, από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 1992. 

euphoria premiere

Πιο αναλυτικά, το strapless φόρεμα είχε sheath γραμμή και την παράσταση έκλεβαν οι ασπρόμαυρες, εκκεντρικές ρίγες του. Από την άλλη, απαρατήρητο δεν πέρασε το κυματιστό neckline του στράπλες μπούστου, που έδινε το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση. 

Zendaya in Valentino - euphoria premiere

Μάλιστα, η ίδια η Zendaya μοιράστηκε vintage φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το σόου του Valentino του 1992, με τη Linda Evangelista να φοράει το εν λόγω φόρεμα. 

Zendaya instagram

Όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κάνει μία τέτοια statement εμφάνιση. Πριν από λίγους μήνες, στην πρεμιέρα της ταινίας "Spider-Man: No Way Home" στο Παρίσι, η Zendaya εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα από Roberto Cavalli, που ανήκε στη φθινοπωρινή συλλογή του luxury brand από το 2000, που είχε μία άκρως εντυπωσιακή πλάτη.

Μέσα στην προηγούμενη χρονιά, η ηθοποιός τιμήθηκε από τα βραβεία Council of Fashion Designers of America Awards, με την αναγνώριση του Icon της χρονιάς, με τη Zendaya να δηλώνει πως ήταν ένα όνειρό που έγινε πραγματικότητα, αφού η μόδα είναι ένα δημιουργικό χαρακτηριστικό και κάτι σαν επέκταση των λόγων που αγαπά την υποκριτική. 

Διαβάστε Επίσης