X

Πριγκίπισσα Diana | H τελευταία δημόσια εμφάνιση της όπως θα τη δείξει το 'The Crown'

Οι τελευταίες μέρες της Diana θα παρουσιαστούν στην πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Η δημοφιλής σειρά του Netflix ‘The Crown’ θα παρουσιάσει στην πέμπτη σεζόν της τις τελευταίες μέρες της πριγκίπισσας Diana και όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της σειράς, υπάρχουν σκηνές που αναπαριστούν και μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας.

Η Elizabeth Debicki, η ηθοποιός που υποδύεται τη Diana στον πέμπτο κύκλο, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα φόρεμα που μοιάζει με αυτό που φορούσε η πριγκίπισσα όταν παραβρέθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για την παράσταση ‘Η Λίμνη των Κύκνων’ του βρετανικού Εθνικού Μπαλέτου.

Διαβάστε Επίσης

Η εμφάνιση της Diana έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο για την όμορφη στιλιστική της επιλογή – ένα λαμπερό μίνι φόρεμα σε απόχρωση του γαλάζιου- αλλά και για το γεγονός ότι δύο μήνες μετά έχασε τη ζωή της στο τραγικό τροχαίο στο Παρίσι.

Η Diana εκτός από το γαλάζιο φόρεμα είχε φορέσει στη τελευταία δήμοσια εμφάνιση της σε επίσημη εκδήλωση ένα περιδέραιο με διαμάντια και μαργαριτάρια που είχε φτιάξει η εταιρία ‘Garrard and Company’ που συνεργαζόταν με τη βασιλική οικογένεια επί πολλά χρόνια. Το διάσημο περιδέραιο που είναι μέρος μιας συλλογής που περιλαμβάνει και σκουλαρίκια κι έχει μείνει στην ιστορία ως ‘Swan Lake Suite’ προς τιμήν της Diana.

Δύο μήνες μετά την εμφάνισή της στο Royal Albert Hall στις 3 Ιουνίου 1997, η Diana πέθανε και δεν πρόλαβε να φορέσει τα σκουλαρίκια της συλλογής που ακόμα δεν είχαν τελειώσει. Το κοσμηματοπωλείο τελικά πούλησε τη συλλογή σε δημοπρασία.

Οι στιλίστες του 'The Crown' επέλεξαν να δημιουργήσουν μια παράλλαγή του φορέματος με διαφορετικό δέσιμο συνδυάζοντας το ύφασμα του γαλάζιου φορέματος της Diana με το στιλ ενός άλλου φορέματος που είχε φορέσει σε εμφάνισή της το 1995 στην Serpentine Gallery.

Διαβάστε Επίσης