Elizabeth Debicki | Μία ακόμη φωτογραφία που αποδεικνύει πως η ηθοποιός ήταν γεννημένη για τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana

Η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα του λαού είναι καταπληκτική.

Με την πρεμιέρα του 5ου κύκλου της σειράς "The Crown" να βρίσκεται μόνο λίγους μήνες μακριά, η νέα εμφάνιση της Elizabeth Debicki, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στη νέα σεζόν, αποδεικνύει πως η ηθοποιός ήταν γεννημένη για να ερμηνεύει τον ρόλο της θλιμμένης πριγκίπισσας. 

Διαβάστε Επίσης

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα απαθανάτισαν την Αυστραλή ηθοποιό να εξέρχεται από το Lyceum Theatre στη Νέα Υόρκη, γυρίζοντας μία σκηνή κατά την οποία η πριγκίπισσα Diana φεύγει από το Royal Albert Hall, έχοντας παρακολουθήσει τη "Λίμνη των Κύκνων" τον Ιούνιο του 1997. Η εμφάνιση αυτή έλαβε χώρα σχεδόν 2 μήνες πριν η Diana φύγει από τη ζωή εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στο Παρίσι. 

Και αν και το φόρεμα δεν είναι πανομοιότυπο με το original, σίγουρα έχει κάτι από το στιλ της πριγκίπισσας Diana και θυμίζει αρκετά ένα άλλο φόρεμα που είχε φορέσει η τελευταία στην πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα στο πάρτι του Vanity Fair το 1995.

Ειδικότερα, η Elizabeth Debicki φοράει ένα halter φόρεμα της Catherine Walker, το οποίο θυμίζει το iconic Jacques Azagury που η πραγματική Diana επέλεξε για τη βραδιά της παράστασης. Παρ'όλ'αυτά, το χαρακτηριστικό που απουσιάζει εντελώς από την εμφάνιση της Debicki είναι το ιστορικό κολιέ από μπριγιάν και πέρλες, το οποίο μάλιστα μετονομάστηκε σε "Swan Lake Necklace", ύστερα από την περίφημη εμφάνιση της πριγκίπισσας του λαού. 

πριγκίπισσα Diana - παράσταση The Swan Lake 1997

Διαβάστε Επίσης