Πρίγκιπας Κάρολος | Οι φωτoγραφίες από την εποχή που έκανε σκι φορώντας ψεύτικη μύτη και γυαλιά για να αποφύγει τους παπαράτσι

Ο Κάρολος είχε πολύ χιούμορ τη δεκαετία του ’80 κι έμοιαζε εκπληκτικά με τον πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Diana ήταν στα 80s ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, για αυτό ακόμα κι όταν πήγαιναν διακοπές στο βουνό για σκι τους ακολουθούσαν ορδές από παπαράτσι.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σουηδία τον Ιανουάριο του 1980, ο Κάρολος σκέφτηκε να τους ξεγελάσε και με χιουμοριστική διάθεση φόρεσε ψεύτικη μύτη, μουστάκι και γυαλιά για να μην τον αναγνωρίσουν.

Πρίγκιπας Κάρολος | Οι φωτoγραφίες από την εποχή που έκανε σκι φορώντας ψεύτικη μύτη και γυαλιά για να αποφύγει τους παπαράτσι

Φυσικά η μεταμφίεση δεν λειτούργησε για πολύ ώρα αφού οι φωτογράφοι τον αναγνώρισαν αμέσως και μάλιστα για να του το ανταποδώσουν φόρεσαν και οι ίδιοι ψεύτικες μύτες και καπέλα και πόζαραν μαζί του στο χιονοδρομικό κέντρο.

Πρίγκιπας Κάρολος

Οι royals έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να κυκλοφορήσουν incognito τόσο εκτός Παλατιού όσο και στα social media. Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας Harry είχε λογαριασμούς στα social media με το όνομα ‘Spike Wells’ ενώ ακόμα και ο πρίγκιπας George είχε προσπαθήσει να δώσει διαφορετικό όνομα! Όταν κάποια στιγμή μια κυρία σε ένα πάρκο τον ρώτησε το όνομά του, εκείνος της απάντησε ότι τον λένε Archie.

Διαβάστε Επίσης