Μετά τον Λευκό Οίκο | Τα παιδιά των Aμερικανών Προέδρων που ζουν εξωφρενικά πολυτελείς ζωές

Έζησαν στον Λευκό Οίκο αλλά πλέον μένουν σε πιο πολυτελείς επαύλεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ζωή δίπλα σε έναν ισχυρό άνθρωπο σίγουρα δεν είναι εύκολη. Τα παιδιά των αμερικανών προέδρων μεγάλωσαν με περισσότερη πίεση, άγχη και με το φως της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους. Μπορεί οι ευθύνες όταν έμεναν στον Λευκό Οίκο να ήταν μεγάλες, όμως μαζί απολάμβαναν και πολλά προνόμια, όπως η πρόσβαση σε μια πολυτελή ζωή που διατήρησαν και στη συνέχεια.

H Tiffany Trump είναι ένα από τα "πλούσια παιδιά του Instagram"

Μετά τον Λευκό Οίκο | Τα παιδιά των Aμερικανών Προέδρων που ζουν εξωφρενικά πολυτελείς ζωές

Η Tiffany Trump είναι ένα από τα πιο διάσημα "πλούσια παιδιά του Instagram" ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες από τις πολυτελή καθημερινότητά της ενώ κάνει διακοπές ή βγαίνει έξω με φίλους. Είναι γνωστή για τα πανάκριβα custom ρούχα διάσημων σχεδιατών όπως οι Suzie Turner και Taoray Wang.

Η μικρότερη κόρη του Trump που πήρε το όνομά της από το κατάστημα Tiffany &Co, μεγάλωσε μέσα στην πολυτέλεια, σπούδασε σε ιδιωτικά σχολεία στο Calabasas και πλέον φοιτεί στο Georgetown Law. Το 2018 ξεκίνησε να βγαίνει με τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Michael Charbel Boulos με τον οποίο μάλιστα είχε ταξιδέψει στη Σερβία χρεώνοντας τους φορολογούμενους με 23 χιλιάδες δολάρια για το ταξίδι της.

Η Jenna Bush Hager έγινε παρουσιάστρια και πλούσια

Jenna Bush

Όταν ο πατέρας της George W Bush έγινε πρόεδρος της Αμερικής τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην Jenna και στη δίδυμη αδελφή της, Barbara. Τα δημοσιεύματα της εποχής έκαναν λόγο για μια υπέροχη ζωή στον Λευκό Οίκο ενώ όταν έφυγαν για σπουδές στο πανεπιστήμιο τα tabloids έκαναν πρωτοσέλιδα για την έξαλλη φοιητική τους ζωή.

Το 2008 η Jenna παντρεύτηκε τον επενδυτή Hendry Hager σε μια πολυτελή τελετή φορώντας ένα Oscar de la Renta νυφικό και λίγο μετά ανέλαβε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή Today. Πλέον μένει σε μια πολυτεηή έπαυλη στο Lindo Island, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τίτλο του "πρώτου παιδιού" αφού έχει διαγράψει τη δική της επαγγελματική πορεία.

Η Chelsea Clinton ζει σε ένα διαμέρισμα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Chelsea Clinton

Τη δεκαετία του ’90 έζησε μια πολυτελή εφηβεία στον Λευκό Οίκο και παρά το γεγονός ότι τα media την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα, μάλλον το εκμεταλλεύτηκε υπέρ της. Η Chelsea Clinton συνήθισε την καλή ζωή και όταν η οικογένειά της μετακόμισε από τον Λευκό Οίκο, παντρεύτηκε τον μάνατζερ κεφαλάιων Marc Mezvinsky σε μια πολυτελή τελετή όπου άλλαξε δύο Vera Wang νυφικά.

Η Clinton πλέον μένει σε ένα πανάκριβο σπίτι στη Νέα Υόρκη που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και έχει χαρακτηριστεί σαν "πολυτελές κάστρο".

Η Sasha Obama μεγαλώνει στην πολυτέλεια

Obama

Όταν οι Obama μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο ήταν ίσως μία από τις πιο σεμνές οικογένειες που έζησαν εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά του προέδρου Obama δεν απόλαυσαν τις υπηρεσίες που προσέφερε το προσωπικό του Λευκού Οίκου, αλλά και μια ζωή γεμάτη λαμπερές εκδηλώσεις και ακριβά ρούχα.

Μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο, η οικογένεια μετακόμισε σε ένα πανάκριβο σπίτι στην Washington όπου, όπως έχει πει και η Michelle Obama, η Sasha πήρε το πιο όμορφο δωμάτιο του σπιτιού, μια σουίτα δύο δωματίων όπου έχει και υπνοδωμάτιο και δικό της σαλόνι.

Η Caroline Kennedy ακόμα απολαμβάνει μια πολυτελή ζωή ως κόρη του προέδρου

Caroline Kennedy

Η ζωή της Caroline Kennedy, της κόρης του John F.Kennedy και της Jackie Kennedy, έγινε ακόμα πιο πολυτελή μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο. Σαν παιδί έκανε πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα και την Καραιβική με την μητέρα της και σαν έφηβη έμενε στο Λονδίνο όπου έκανε παρέα με τον Mark Shand, αδελφό της Camilla Parker-Bowles.

Το 1986 παντρεύτηκε στον Edwin Schlossberg και αργότερα έγινε διπλωμάτης και πρέσβειρα τον Ηνωμένων Πολιτειών στην Ιαπωνία. Η Kennedy προσπαθεί να ζει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως εξακολουθεί να απολαμβάνει τα πλούτη που κληρονόμησε από την οικογένειά της, όπως μια πανάκριβη έπαυλη της μητέρας της που διαθέτει δική της παραλία και γήπεδα του τένις.