Audrey Hepburn | Το 60s ροζ νυφικό του Hubert de Givenchy που έμεινε στην ιστορία

54 χρόνια μετά, η ηθοποιός παραμένει στην κορυφή των bridal style icons.

Μπορεί η Audrey Hepburn να παντρεύτηκε 2 φορές, η ουσιαστικότερη, όμως, σχέση στη ζωή της, που κατάφερε να παραμείνει αναλλοίωτη και αληθινή μέσα στα χρόνια, ήταν εκείνη με τον εμβληματικό σχεδιαστή Hubert de Givenchy, με τον οποίο είχε συνεργαστεί αρκετές φορές.

Διαβάστε Επίσης

Η εμφάνισή της ως Holly Golightly στο "Breakfast at Tiffany's" μέχρι σήμερα θεωρείται η επιτομή της κομψότητας, - με την ένταξη του LBD στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας της εποχής- αλλά και η δεύτερη bridal στιγμή της, που έφερε την υπογραφή του Givenchy, τον Ιανουάριο του 1969 στο δημαρχείο της Ελβετίας, παραμένει 53 χρόνια αργότερα πηγή έμπνευσης.

Audrey Hepburn

Αρκετά αντισυμβατική, αν τη συγκρίνουμε με την πρώτη της νυφική εμφάνιση στον γάμο με τον Mel Ferrer, στον πολιτικό γάμο με τον Ιταλό ψυχίατρο, Andrea Dotti, η Hepburn απαρνήθηκε το λευκό και ακολούθησε τη γραμμή της δεκαετίας του '60 με μίνι φόρεμα. 

Ειδικότερα, η ηθοποιός επέλεξε ένα μίνι ροζ φόρεμα με μακριά μανίκια και statement γιακά, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί μαντήλι στα μαλλιά της, λευκό καλσόν, flat μπαλαρίνες και λευκά γάντια. Ίσως επειδή είχε ζήσει ξανά την εμπειρία με τον πρώτο της σύζυγο, φορώντας ένα λευκό νυφικό (το οποίο έφερε την υπογραφή του Pierre Balmain), η ηθοποιός προτίμησε να κάνει μία μη αναμενόμενη εμφάνιση. 

Audrey Hepburn - Andrea Dotti

Η Hepburn ύστερα από το διαζύγιό της από τον Mel Ferrer, γνώρισε τον Dotti σε μία κρουαζιέρα μεταξύ φίλων. Οι δυο τους έμειναν μαζί για 14 χρόνια, ενώ απέκτησαν και έναν γιο κατά τη διάρκεια του γάμου τους, μέσα στον οποίο λέγεται πως και οι δύο υπήρξαν άπιστοι, αποκτώντας παράλληλες σχέσεις με διαφορετικούς συντρόφους.

Όμως, ακόμα κι αν ο γάμος της δεν ήταν στην πραγματικότητα αυτό που είχε φανταστεί, η νυφική της στιγμή εξακολουθεί δεκαετίες αργότερα να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις σύγχρονες νύφες που πάντα είχαν ως πρότυπο την απόλυτη κομψότητα και το στιλ της θρυλικής Audrey Hepburn. 

Διαβάστε Επίσης