Kate Middleton | Η τρυφερή αγκαλιά που έδωσε σε ένα μωράκι έκανε τον William να πει ένα από τα καλύτερα αστεία του

Το βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα William να κάνει τον κόσμο να ξεσπάει σε γέλια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ταξίδεψαν στο Lancashire για να επoισκεπτού το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Clitheroe Community που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η δούκισσα του Cambridge έκλεψε τις εντυπώσεις με το όμορφο look της, φορώντας ένα πλεκτό φόρεμα και παλτό σε camel αποχρώσεις αλλά και με την καλοσύνη της. Κάποια στιγμή, η Kate πήρε στην αγκαλιά της ένα μωράκι με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να αναφωνούν τρυφερά για την όμορφη σκηνή. Τότε ο William άρπαξε την ευκαιρία να κάνει ένα αστείο, λέγοντας "Μην δίνετε στη γυναίκα μου κι άλλες ιδέες" προκαλώντας γέλια σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Ο πρίγκιπας William που έχει πει και στο παρελθόν ότι δεν θα ήθελε να κάνει άλλα παιδιά, όταν η Kate πήγε να δώσει το μωρό στην μητέρα του, της είπε "μην την πάρεις μαζί σου", προκαλώντας και πάλι το γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής τους στη Βόρεια Ιρλανδία το 2019, η Kate είχε παραδεχτεί ότι της λείπουν τα μωρά, όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα πανέμορφο 5 μηνών μωράκι. Τότε ο πατέρας του μωρού τη ρώτησε "Μωρό νούμερο 4;" και η Kate είχε απαντήσει "νομίζω ότι αυτό θα ανησυχούσε τον William"!

Διαβάστε Επίσης