Πριγκίπισσα Cristina της Ισπανίας | Ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον σύζυγό της, Iñaki Urdangarín

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του με άλλη γυναίκα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Cristina της Ισπανίας και ο σύζυγός της, Iñaki Urdangarín, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωσή τους, το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να χωρίσει χωρίς να δίνει τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση. "Η αφοσίωσή μας στα παιδιά μας παραμένει η ίδια. Είναι μια προσωπική απόφαση και ζητάμε για τον σεβασμό σας για όλη την οικογένεια", είπε το πρώην ζευγάρι.

Πρόσφατα, είχαν κυκλοφορήσει σε ένα εγχώριο tabloid φωτογραφίες του Urdangarin να κρατά το χέρι μιας άλλης γυναίκας ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη νότια Γαλλία. Σύμφωνα με το περιοδικό η γυναίκα ήταν η Ainhia Armentia που εργάζεται μαζί με τον Urdangarin σε ένα δικηγορικό γραφείο στη Vitoria της Ισπανίας.

Η 56χρονη Cristina και ο 54χρονος Urdangarin που ήταν διεθνής παίκτης handball και Ολυμπιονίκης ήταν παντρεμένοι για 24 χρόνια κι έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά. Το 2017, ο Urdangarin οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και κρίθηκε ένοχος για εξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η ποινή του ήταν 5 χρόνια και 10 μήνες και τελικά έμεινε για λίγο στη φυλακή πριν αποφυλακιστεί και συνεχίσει την ποινή του εκτελώντας κοινωνική εργασία.

Η πριγκίπισσα Cristina που ζει στην Ελβετία είχε οδηγηθεί και η ίδια σε δίκη για συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες του συζύγου της, αλλά είχε τελικά απαλλαχτεί, ενώ υποστήριζε σε όλη τη διάρκεια της δίκης ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Η Cristina που απομακρύνθηκε από όλα τα βασιλικά καθήκοντα και προνόμια το 2011 είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας που οδηγήθηκε σε δίκη για ποινικά αδικήματα.

Διαβάστε Επίσης