Πριγκίπισσα Charlene | Γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με ένα ξεχωριστό βίντεο

Η πριγκίπισσα του Μονακό εξακολουθεί να βρίσκεται σε κλινική αποθεραπείας στην Ευρώπη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δυο τους παιδιά, Jacques και Gabriella, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική αποθεραπείας στην Ευρώπη.

Η πριγκίπισσα του Μονακό θέλησε να μοιραστεί στα social media ένα όμορφο βίντεο με αφορμή τα γενέθλιά της που ανέβηκε τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό όσο και στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού αλλά και του φιλανθρωπικού της οργανισμό στη Νότια Αφρική.

Το βίντεο δείχνει φωτογραφίες από τη γέννηση της Charlene μέχρι σήμερα με ξεχωριστές στιγμές τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, τα παιδιά της αλλά και τους φίλους της, τον Nelson Mandela αλλά και τον Desmond Tutu.

"Σε τιμάμε για το πόσο πολύ δίνεις από τον εαυτό σου για να αλλάξεις τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, το πάθος σου και η αφοσίωσή σου να να σώσεις και να αλλάξεις ζωές είναι πραγματικά μια έμπνευση. Ελπίζουμε αυτό το βίντεο του ταξιδιού σου να σου θυμίζει πόσο πολύ σε αγαπούν και σε εκτιμούν" αναφέρει το μήνυμα του βίντεο.

Η πριγκίπισσα Charlene αποφεύγει να γιορτάζει δημοσίως τα γενέθλιά της, ενώ όπως έχει αναφέρει και ο Αλβέρτος "δεν της αρέσουν οι μεγάλοι εορτασμοί" ενώ προτιμά να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Η περασμένη χρονιά ήταν ίσως η πιο δύσκολη στη ζωή της πριγκίπισσας αφού μετά από ένα δεκαήμερο ταξίδι στην πατρίδα της μολύνθηκε και χρειάστηκε να παραμείνει στη Νότια Αφρική για μήνες. Μετά από πολλές επεμβάσεις και μήνες μακριά από την οικογένειά της, τελικά ταξίδεψε για το Μονακό όπου συνειδητοποίησε ότι δεν είανι έτοιμη να αναλάβει τα βασιλικά της καθήκοντα. Πλέον το Παλάτι αναφέρει ότι συνεχίζει τη θεραπεία της για σωματική και ψυχολογική κόπωση σε κλινική αποθεραπείας μακριά από το Μονακό.

Διαβάστε Επίσης