Celine Dion | Η τρυφερή ανάρτηση για τα 21α γενέθλια του γιου της, René-Charles

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έκανε μια συγκινητική γενέθλια αφιέρωση στον μεγάλο της γιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Celine Dion γιόρτασε τα γενέθλια του μεγάλου της γιου, René-Charles, που έγινε 21 ετών κάνοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία της που τη δείχνει να αγκαλιάζει τον νεογέννητο τότε γιο της μαζί με τον σύζυγό της, Rene Angelil κι έγραψε στο Instagram: "Rene Charles, 21 χρόνια ονείρων έχουν ήδη περάσει. Σου δώσαμε ζωή. Σε ευχαριστώ πολύ που μας έδωσες αυτό το όμορφο δώρο του να γίνουμε γονείς σου. Από την μέρα εκείνη, ευημερώ που σε βλέπω να μεγαλώνεις" έγραψε η σταρ.

Όπως πρόσθεσε στην γενέθλια αφιέρωση για τον γιο της: "H εξυπνάδα σου, η γενναιοδωρία σου, το κουράγιο σου και η μεγάλη ευαισθησία σου ποτέ δεν σταματούν να με συγκινούν. Σε οδηγήσαμε από τα όνειρά μας κρατώντας το χέρι σου. Συνέχεισε να εξερευνάς και πάνω από όλα, άκου την καρδιά σου γνωρίζοντας ότι πάντα έχεις την αγάπη μας ώστε τώρα τα δικά σου όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Χρόνια Πολλά" υπογράφοντας τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της Rene Angelil που έφυγε από τη ζωή το 2016.

Η 53χρονη Dion συχνά κάνει αναρτήσεις για τα παιδιά της και πάντα γράφει στο τέλος "T.V.E.C" τα αρχικά, δηλαδή, μιας γαλλικής έκφρασης που σημαίνει "όλα θα πάνε καλά". Εκτός από τον Rene Charles, η Dion έχει αποκτήσει με τον Angelil ακόμα δύο παιδιά, τα 11χρονα δίδυμα, Nelson και Eddy.

Διαβάστε Επίσης