Πριγκίπισσα Mary της Δανίας | Η πολύτιμη συμβουλή της μητέρας της που θυμήθηκε με αφορμή τα 50α γενέθλιά της

Η μητέρα της πριγκίπισσας, Henrietta Donaldson, είχε πεθάνει το 1997 όταν η Mary ήταν 25 ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Mary της Δανίας θυμήθηκε μια πολύ σημαντική συμβουλή που της είχε δώσει η μητέρα της, Henrietta Donaldson, λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξαιτίας προβλημάτων με την καρδιά της το 1997.

Τότε η πριγκίπισσα ήταν 25 ετών και όπως είπε στο περιοδικό Eurowoman με αφορμή τα 50α γενέθλιά της στις 5 Φεβρουαρίου, δεν ξέχασε ποτέ τη συμβουλή που της είχε δώσει η μητέρα της.

"Μπορείς μόνο να είσαι ο εαυτό σου" της είχε πει και όπως δήλωσε ήταν μια συμβουλή που ακολουθούσε για δεκαετίες, ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές της. "Είχε πολύ δίκιο. Θυμάμαι αυτές τις λέξεις όταν νιώθω ότι χάνω τον εαυτό μου. Η ζωή μου έχει προσφέρει πολλές αλλαγές, χαρές και λύπες. Υπήρχαν πολλές στιγμές-ορόσημα. Το πένθος της απώλειας της μητέρας μου. Η χαρά όταν έγινα μητέρα. Η περίοδος που φοιτούσα στο πανεπιστήμιο. Η γνωριμία με τον Frederik. Ο γάμος μου με τον πρίγκιπα και το γεγονός ότι έγινα πριγκίπισσα της Δανίας και των Δανών που αγαπώ τόσο πολύ. Και ίσως το ότι θα γίνω 50. Ποιος ξέρει;".

Η πριγκίπισσα Mary που είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Frederik και έχει αποκτήσει μαζί του τέσσερα παιδιά, τόνισε πως δεν φοβάται τα 50, αντίθετα νιώθει ήδη ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως είπε η ηλικία της δίνει μια εντελώς νέα οπτική για τη ζωή και πλέον νιώθει αυτοπεποίθηση να επαναπαυτεί στον εαυτό της και να ρισκάρει περισσότερο. Αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, όπως είπε, είναι η ιδανική εποχή για να συνεχίσει να στηρίζει τις πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και να μιλήσει για θέματα όπως η βία, η μοναξιά και το πένθος. "Όλοι έχουν το δικαίωμα να ανήκουν κάπου" είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης