X

Η Jennifer Lopez πάντα ένιωθε ως outsider στην κλίκα του Hollywood

"Σε πληγώνει να μην σε συμπεριλαμβάνουν".

Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, με μία τεράστια περιουσία και μία φήμη που θα ήθελε να έχει αποκτήσει κάθε celebrity στο Hollywood. Και όμως η Jennifer Lopez πάντα ένιωθε ως outsider στη λαμπερή αυτή κλίκα, που ποτέ δεν την έκανε να νιώθει ως μέλος της κοινότητας.

Διαβάστε Επίσης

"Πάντα ένιωθα πως βρισκόμουν στον πάτο. Πάντα. Ένιωθα πάντα πως δεν ήμουν εκείνη που έπρεπε να είναι στο δωμάτιο. Αυτό συνέβαινε λόγω του ότι είμαι Πουερτορικανή από το Bronx και γυναίκα", δήλωσε στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone.

Η σούπερ σταρ αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως δεν είχε "πλάτες" για να ανελιχθεί στην κορυφή του stardom, αλλά ούτε χρήματα. Η καριέρα της απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή της στη βιογραφική ταινία, Selena, στην οποία υποδύθηκε την αδικοχαμένη λατίνα σούπερ σταρ. "Δε γεννήθηκα σε μία οικογένεια με χρήματα. Ούτε γνώριζα κάποιον στη βιομηχανία. Απλά πήγα και είπα απλά θα προσπαθήσω. Θα προσπαθήσω να φτάσω εδώ", είπε χαρακτηριστικά. 

Φυσικά, στην πορεία της πολλοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν, λέγοντας πως "δεν είναι και τόσο σπουδαία", αλλά και ότι "είναι όμορφη και βγάζει χαριτωμένα, αλλά δεν το έχει", με την τραγουδίστρια να συνειδητοποιεί πως "νομίζω πως έχω καταφέρει να κάνω μια φανταστική δουλειά μέσα στα χρόνια, ένα πολύ καλό έργο. Όμως υπάρχει μία κλίκα της οποίας δεν ήμουν μέλος". Και αν και η ίδια δήλωνε πως δεν την ενδιέφερε, βαθιά μέσα της την πλήγωνε που δεν τη συμπεριελάμβαναν στον κύκλο αυτό.

Η Lopez δε δίστασε να αναφέρει και το γεγονός πως τη σνόμπαραν στην απονομή των Όσκαρ του 2020, όταν δεν έλαβε υποψηφιότητα για τον ρόλο της στην ταινία Hustlers, τη στιγμή που είχε καταφέρει να κατακτήσει υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, SAG και Critic's Choice. "Ένιωθα πως οκ όταν υποτίθεται πως στο μυαλό όλων προορίζεσαι για υποψηφιότητα και τελικά δεν συμβαίνει, τι σημαίνει αυτό; Είναι αλήθεια πραγματικό; Είναι οι υπόλοιπες υποψηφιότητες αληθινές και αυτή δεν είναι; Έφτασε σε ένα σημείο που ένιωθα πως δεν το κάνω γι'αυτό. Δεν το κάνω για να κερδίσω 10 Όσκαρ να κάθονται στο ράφι ή 20 Grammys".

Διαβάστε Επίσης