"Νιώθω τόσο τυχερή και περήφανη που είμαι μαζί του" | Η Jennifer Lopez μιλά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στη σχέση της με τον Ben Affleck

Η σούπερ σταρ αποκαλεί την ευχάριστη αυτή συγκυρία "μία όμορφη ιστορία αγάπης", εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της για τον σύντροφό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που όλα τής πάνε καλά. Η Jennifer Lopez βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας της, είναι ευτυχισμένη, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της και ζει τον απόλυτο έρωτα με τον (πρώην και νυν) σύντροφό της, Ben Affleck. Με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της, μοιράζοντας με όλους εμάς τις σκέψεις της και όλα όσα νιώθει για τον αγαπημένο της. 

Διαβάστε Επίσης

"Δεν ήμουν ποτέ πιο καλά. Είναι που όλοι είμαστε σε μία όμορφη στιγμή", δήλωσε στο περιοδικό People, κάτι που φυσικά έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Ben Affleck. "Είμαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μία όμορφη ιστορία αγάπης που λάβαμε μία δεύτερη ευκαιρία", είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον χωρισμό τους το 2004. "Νιώθω τόσο χαρούμενη και τυχερή που είμαι σε μία σχέση που είναι ευτυχισμένη και αγαπημένη και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ να την προστατεύσω και να την κρατήσω ασφαλή. Το αξίζει πραγματικά. Την κρατάμε ιερή", πρόσθεσε.

Όσο για την πρώτη προσπάθειά τους, που έλαβε χώρα πριν από 17 χρόνια, η ίδια δηλώνει πως "πριν, κυκλοφορήσαμε τη σχέση μας και ήμασταν αθώοι και ποδοπατήθηκε". Ενώ τώρα, όπως εξηγεί, "είμαστε πιο μεγάλοι, πιο έξυπνοι και έχουμε περισσότερη εμπειρία, είμαστε σε διαφορετικά στάδια στις ζωές μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να είμαστε πολύ ευσυνείδητοι με αυτά τα πράγματα. Είμαστε πολύ προστατευτικοί γιατί είναι μία πολύ όμορφη περίοδος για όλους μας".

Η ίδια αναγνωρίζει πως σε σχέση με παλιότερα, "είναι πολύ όμορφο το ότι μοιάζει πολύ διαφορετικό από ό,τι ήταν χρόνια πριν. Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση και ένας ενθουσιασμός γι' αυτό, που είναι όμορφο. Όταν βρίσκεις κάποιον και τον αγαπάς πάρα πολύ και δέχεσαι μία δεύτερη ευκαιρία; Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο, πολύτιμο και υπέροχο πράγμα και δε θέλουμε να το παίρνουμε για δεδομένο".

Η Lopez αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα του συντρόφου της να βελτιώσει τον εαυτό του, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ περήφανη για εκείνον. "Είμαι τόσο περήφανη για τον άνδρα που έχει γίνει, τον οποίο παρακολουθούσα από μακριά. Το να είναι ειλικρινής με τον άλλο, αγαπητός, αυτή είναι η βάση των πάντων. Νιώθω πως είναι σε σημείο στη ζωή του, - όπως κι εγώ νιώθω για τον εαυτό μου- όπου βίωσε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοεξερεύνησης, φτάνοντας σε ένα μέρος όπου νιώθεις πολύ καλά μόνος σου και με το ποιος είσαι ώστε να μπορείς να είσαι σε μία χαρούμενη, υγιή σχέση", προσθέτοντας με αγάπη πως "το να βλέπω το άτομο, τον άνθρωπο, τον άνδρα που είναι σήμερα, τον πατέρα που είναι σήμερα, τον σύντροφο που είναι, είναι όλα όσα πάντα ήξερα ότι ήταν και ήθελα να είναι".

Διαβάστε Επίσης