Η Jennifer Lopez βγάζει τον καλύτερο εαυτό του Ben Affleck

Η σχέση που μας έκανε να πιστέψουμε ξανά στις δεύτερες ευκαιρίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τι κι αν πολλές φορές μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση μοιάζει ως ένα εντελώς κακό σενάριο, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μάς έκαναν να αναθεωρήσουμε ό,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα. Οι δύο σταρ που επανασυνδέθηκαν 17 χρόνια μετά τον δημόσιο χωρισμό τους είναι καλύτερα από ποτέ, με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον να επιβεβαιώνουν πως η σχέση τους είναι ό,τι καλύτερο τούς συνέβη. 

Διαβάστε Επίσης

"Ο Ben και η Jen έχουν πολύ απαιτητικά προγράμματα. Ο Ben είναι απλά ευτυχισμένος με τη ζωή του αυτή τη στιγμή και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που οι φίλοι του τον βλέπουν να είναι σε τόσο καλή διάθεση. Η Jen τον βοηθάει να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό", δήλωσε μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Άλλωστε η καριέρα του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με αμέτρητα πρότζεκτ να βρίσκονται στην αναμονή. Ο ίδιος είναι πολύ περήφανος γι'αυτό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στο οποίο βοήθησε αρκετά η Lopez, που είναι πολύ υποστηρικτική. "Πάντα ήταν αστείος, δημιουργικός, έξυπνος και καλοσυνάτος, όμως η διαφορά τελευταία είναι ότι πάντα χαμογελάει και είναι ευτυχισμένος. Μπορείς να καταλάβεις πως είναι τόσο θετικός και εκτιμά το πόσο καλά πηγαίνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή" εξηγεί η πηγή.

Jennifer Lopez Ben Affleck

Όπως όλα δείχνουν, ένα μέρος της επιτυχίας του οφείλεται στη Jennifer Lopez, η οποία τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, κινητοποιώντας τον να δουλεύει πιο σκληρά. "Θέλει να τη φροντίζει, αν και η ίδια δεν το έχει ανάγκη. Αυτό το είδος άνδρα είναι", υπογραμμίζει το άτομο από το κοντινό περιβάλλον.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, για τον οποίο ο Affleck μίλησε πρόσφατα, ρίχνοντας το φταίξιμο κατά έναν τρόπο, στο πώς τα media τούς αντιμετώπιζαν. "Η ιδέα πως οι άνθρωποι σε μισούν και μισούν εσάς μαζί και το ότι είστε μαζί είναι δηλητήριο, άσχημο και τοξικό και το θέμα είναι ότι κανείς δεν θέλει να είναι μέρος αυτού" είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός στον Howard Stern. Από την άλλη, όπως υπογράμμισε, η απόφαση λήφθηκε αφού ήταν σίγουρος πως δεν θα έβαζε τα παιδιά του σε μία επώδυνη διαδικασία, καθώς για εκείνον αποτελούν προτεραιότητα. 

Διαβάστε Επίσης