Sofía Vergara | Το δυνατό μήνυμά της για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο

Η ηθοποιός ήταν 28 ετών όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο του θυρεοειδούς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sofia Vergara μίλησε για ακόμα μια φορά για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο όταν σε ηλικία 28 ετών είχε μάθει ότι έχει καρκίνο του θυρεοειδούς. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ως επιζήσασα ένα δυνατό μήνυμα με τους followers της.

"Στα 28 η λέξη καρκίνος δεν ήταν κάτι που περίμενα να ακούσω” έγραψε η 49χρονη σταρ, προσθέτοντας πως "ήταν απλά ένα τσεκ-απ ρουτίνας. Αλλά οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στον λαιμό μου και αυτή η λέξη έγινε μέρος της ιστορίας μου”.

Μετά τη διάγνωση, η Vergara ξεκίνησε μια θεραπεία που κράτησε πολύ καιρό: "Πέρασα αμέτρητες ώρες σε θεραπείες ακτινοβολίας και τελικά στο χειρουργείο. Σήμερα, αποκαλώ τον εαυτό μου επιζήσασα του καρκίνου”.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram που τη δείχνει να έχει ένα μικρό σημάδι στον λαιμό της σε σχήμα πεταλούδας: "Αυτή ήταν το πρώτο μάθημα υποκριτικής που έκανα μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία. Και το να βλέπω το σημάδι στον λαιμό μου μού θυμίζει πόσο ευλογημένη ένιωθα εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα από τότε”.

Όπως έγραψε η ηθοποιός νιώθει "τυχερή και ευγνώμων που είμαι σε θέση να μοιραστώ την ιστορία μου και να πω πως η έγκαιρη διάγνωση είναι πολύ σημαντική. Προγραμματίστε το τσεκ-απ σας εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα”.

Διαβάστε Επίσης