X

Μετά τον Κάρολο και η Καμίλα Πάρκερ θετική στον κορονοϊό

Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο πρίγκιπας Κάρολος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ, αφού είχε υποβληθεί προληπτικά σε καραντίνα, διαγνώσθηκε και εκείνη με κορονοϊό

Διαβάστε Επίσης

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος Clarence, η δούκισσα της Κορνουάλης διαγνώσθηκε σήμερα θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα, όπως ορίζουν οι κυβερνητικές οδηγίες. Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες είχε εμφανιστεί μαζί στη δεξίωση που είχε πραγματοποιηθεί στο Βρετανικό Μουσείο, γεγονός που έκανε αναπόφευκτο να μην είχε προσβληθεί και η ίδια με τον ιό. 

Για τον πρίγκιπα Κάρολο είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό, αφού τον Μάρτιο του 2020 ήταν η πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπος με τον ιό. Παρ'όλ'αυτά, και οι δύο royals είναι πλήρως εμβολιασμένοι, γεγονός που σημαίνει πως η ανάρρωσή τους θα είναι γρήγορη. 

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τη βασίλισσα Ελισάβετ υπό παρακολούθηση, αφού δύο ημέρες πριν ο πρίγκιπας Κάρολος διαγνωσθεί θετικός, είχε επισκεφθεί τη μητέρα του. Όπως αναφέρουν πηγές, μέχρι τώρα η μονάρχης δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, ούτε έχει υπάρξει κάποια νεότερη ανακοίνωση, σχετική με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης