Πρίγκιπας Felix της Δανίας | Ο μικρός αδελφός του πρίγκιπα Nikolai ακολουθεί τα βήματά του στο μόντελινγκ

Ο 19χρονος πρίγκιπας είναι όγδοος στη λίστα διαδοχής του θρόνου της χώρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγοι οι royals που έχουν αναζητήσει μια λαμπερή καριέρα εκτός Παλατιού κυνηγώντας το όνειρό τους να γίνουν μοντέλα. Εξάλλου, οι royals που βρίσκονται χαμηλά στη λίστα διαδοχής του θρόνου δεν εργάζονται- και άρα δεν αμείβονται- από το Παλάτι και την πολιτεία, αλλά ακολουθούν διαφορετικές καριέρες, όπως η πριγκίπισσα Ευγενία της Αγγλίας.

Μετά τη Kitty και την Amelia Windsor αλλά και τον πρίγκιπα Nikolai της Δανίας, πλέον και ο μικρότερος αδελφός του, Felix, εξασφάλισε μια συνεργασία ξεκινώντας την καριέρα του στο μόντελινγκ. Ο Nikolai είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2018 με μια καμπάνια για τον οίκο Burberry ενώ ο νεαρός πρίγκιπας πρωταγωνιστεί στην τελευταία καμπάνια του οίκου κοσμημάτων Georg Jensen με την κολεξιόν που σχεδίασε η Jacqueline Rabun.

Στην πρώτη φωτογραφία από την καμπάνια, ο 19χρονος royal ποζάρει σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία φορώντας πουλόβερ και μια αλυσίδα στο λαιμό.

Οι royals της Ευρώπης έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές σε καμπάνιες μεγάλων οίκων, ακόμα κι αν δεν ασχολούνται επαγγελματικά αποκλειστικά με το μόντελινγκ. Εκτός από την Amelia Windsor που έχει συνεργαστεί με τον οίκο Dolce&Gabbana αλλά και την Μαρία-Ολυμπία και την Eleonore von Habsburg που έχουν περπατήσει στην πασαρέλα του οίκου, πολλές είναι οι royals που έχουν γίνει ambassadors κάποιου οίκου. Η Zara Tindall, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν κεντρικό πρόσωπο του brand Musto, η Charlotte Casiraghi έχει συνεργαστεί με τον οίκο Gucci ενώ και ο Pierre Casiraghi συνεργάστηκε με τον Dior Homme.

Διαβάστε Επίσης