Η Nicole Kidman πιστεύει ότι είναι αρκετά "περίεργη" για να είναι σταρ

Η 54χρονη ηθοποιός εξηγεί πώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά της μετά από τόσα χρόνια στο Hollywood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν λίγους μήνες η Nicole Kidman είχε πει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian ότι δεν νιώθει σαν σταρ του σινεμά, εξηγώντας ότι ο Stanley Kubrick της είχε πει ότι είναι "ηθοποιός περίεργων χαρακτήρων”. Η 54χρονη σταρ εξακολουθεί να πιστεύει το ίδιο αφού και στη νέα της συνέντευξη στο Vanity Fair αναρωτιέται τι είναι αυτό που ορίζει έναν σταρ του κινηματογράφου αλλά εξηγεί και πώς βλέπει την υποκριτική ως επάγγελμα μετά από τόσο χρόνια στο Hollywood.

Όπως είπε η Kidman που φέτος πήρε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία 'Being The Ricardos' δεν θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως σταρ του σινεμά γιατί "είμαι λίγο περίεργη. Είμαι σε μια κατάσταση που θέλω απλά να πάω με το ποτάμι”.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ακριβώς να είσαι σταρ: "Είμαι ακόμα σε αυτό το σημείο που λέω ότι δεν είμαι σίγουρη τι χαρακτηρίζει έναν σταρ” εξηγώντας ότι μετά από τόσα χρόνια στο Hollywood ακόμα "προσεγγίζω την υποκριτική σαν να βγήκα μόλις από τη δραματική σχολή”.

Η Kidman μπορεί να μην νιώθει σαν σταρ όμως πόζαρε για τη νέα της φωτογράφιση με ένα κόκκινο φόρεμα που την έκανε να μοιάζε με star του Old Hollywood αλλά και με μίνι φούστα.

Διαβάστε Επίσης