Η Adriana Lima ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για τρίτη φορά

Το διάσημο super model αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με ένα απολαυστικό βίντεο στο Tik Tok.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Adriana Lima ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο το τρίτο της παιδί το φθινόπωρο του 2022. Το διάσημο super model ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση τόσο στους θαυμαστές της, όσο και στον σύντροφό της, Andre Lemmers, δημιουργώντας ένα χιουμοριστικό βίντεο για το ντεμπούτο της στο Tik Tok.

Η 40χρονη μητέρα, λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, άνοιξε λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα, σχεδιάζοντας η πρώτη της δημοσίευση να σχετίζεται με τον ερχομό του παιδιού της. Το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους περιλαμβάνει στιγμιότυπά με την αγαπημένη "συνήθεια" του συντρόφου της, που δεν είναι άλλη από το να την τρομάζει με κάθε ευκαιρία, προκαλώντας γέλιο. Αυτή την φορά όμως, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret αποφάσισε να αντιστρέψει τους ρόλους και να αιφνιδιάσει εκείνη τον Lemmers, με το αποτέλεσμα από το τεστ εγκυμοσύνης.

"Ο Andre θέλει να με τρομάζει συνέχεια, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να το ανταποδώσω" σημείωσε πριν αποκαλύψει το θετικό τεστ. Και πράγματι τα κατάφερε! Αφού στην συνέχεια του βίντεο, εμφανίζεται ο παραγωγός ταινιών χαλαρός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ο οποίος αμέσως ξαφνιάζεται με την αποκάλυψη της είδησης.

Η Adriana Lima και ο Andre Lemmers επισημοποιήσαν την σχέση τους με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έκτοτε το ζευγάρι μοιράζεται συχνά τρυφερές φωτογραφίες στα social media, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένοι είναι. Στα μέσα του ερχόμενου φθινοπώρου θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, με την  Lima να μοιράζεται ακόμα δύο κόρες, την 12χρονη Valentina και την 9χρονη Sienna μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jaric.