Ο Daniel Craig αποκάλυψε πως πραγματικά συμπεριφέρεται η βασίλισσα Ελισάβετ off camera

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η μονάρχης της Βρετανίας έχει πολύ χιούμορ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Daniel Craig είχε την ευκαιρία στην πολυετή και λαμπρή καριέρα του ως ηθοποιός, να συνεργαστεί για μια και μόνο σκηνή με την μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Η βασίλισσα Ελισάβετ, γνωστή θαυμάστρια του James Bond, είχε συμμετάσχει σε ένα ολιγόλεπτο τηλεοπτικό spot αφιερωμένο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Με αφορμή την εν λόγω συνεργασία, ο χολιγουντιανός ηθοποιός, που βρέθηκε καλεσμένος στο talk show του Stephen Colbert, μίλησε για το πως πραγματικά μοιάζει η βασίλισσα όταν δεν βρίσκονται μπροστά κάμερες.

"Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην επιτρέπεται να απαντήσεις στην ερώτηση αυτή, όμως εγώ θα την κάνω: Πως είναι η βασίλισσα στον ιδιωτικό της χώρο;" ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής, με τον Craig να απαντάει ευθύς αμέσως "Είναι πολύ αστεία. Ήθελε να κάνει ένα αστείο για μένα και πραγματικά το έκανε". Όπως εξήγησε ο πρωταγωνιστής του "No Time To Die", η βασίλισσα επιθυμώντας να σπάσει τον πάγο της αμηχανίας, την στιγμή που φωτογραφιζόταν μαζί για το spot είπε με χιουμοριστική διάθεση για τον ηθοποιό "Ωχ, όχι είναι αυτός που ποτέ δεν χαμογελάει".

Η εμβληματική απεικόνιση του πράκτορα 007 δίπλα στην βασίλισσα, περιελάβανε τον Daniel Craig να φτάνει στα Ανάκτορα του Buckingham, προκειμένου να παραλάβει την Αυτού Μεγαλειότητα. Μπαίνοντας στο γραφείο της, αφού περίμενε ελάχιστα δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει ένα γράμμα που έγραφε εκείνη την στιγμή, η βασίλισσα γυρίζει στην κάμερα και λέει χαρακτηριστικά "Καλησπέρα κύριε Bond".