Πρίγκιπας Andrew | Οι κρυφές συναντήσεις του με την βασίλισσα Ελισάβετ πριν και μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Giuffre

O γιος της βασίλισσας κρυβόταν από τους παπαράτσι γύρω από το κάστρο του Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Andrew μπορεί να έχασε τα βασιλικά του προνόμια και τους στρατιωτικούς του τίτλους μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν η Virginia Giuffre του έκανε μήνυση για σεξουαλική επίθεση αλλά παραμένει γιος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όλο το διάστημα που βρισκόταν σε μια διαδικασία επίλυσης των νομικών θεμάτων που αντιμετώπιζε εξαιτίας της μήνυσης αλλά και της διαπραγμάτευσης που τελικά οδήγησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Giuffre, o Andrew εξακολουθούσε να συναντά την 95χρονη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δούκας του York συνήθιζε να επισκέπτεται τη μητέρα του το βράδυ και υπό άκρα μυστικότητα ώστε να μην τον εντοπίσουν οι παπαράτσι γύρω από το κάστρο του Windsor. "O Andrew ήταν πολύ προσεχτικός και προσπαθεί να μην εντοπιστεί. Ξέρει ότι υπάρχουν φωτογράφοι κατά τη διάρκεια της μέρας και η καλύτερη πιθανότητά του να τους αποφύγει είναι όταν σκοτεινιάζει" αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα "γνωρίζει ότι πρέπει να σκύψει το κεφάλι για λίγο, αλλά έχει μετανιώσει και έχει απολογηθεί στη βασίλισσα για όλα τα προβλήματα που της προκάλεσε". Παλιότερα δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι ο Κάρολος ήταν εκείνος που είχε ζητήσει από τον αδελφό του να μην κάνει εμφανίσεις αλλά και να μην πάει στο Windsor μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο Andrew κατέληξε σε συμβιβασμό με τη Giuffre, που σημαίνει ότι η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί, και συμφώνησε να πληρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια τόσο σε εκίνη όσο και στον φιλανθρωπικό της οργανισμός υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής βίας και trafficking.

Διαβάστε Επίσης