Drew Barrymore | Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ για τα 47α γενέθλιά της

"Αυτά είναι τα 47"΄έγραψε η διάσημη ηθοποιός στο Instagram της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια όμορφη και πολύ φρέσκια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ θέλησε να μοιραστεί η Drew Barrymore με αφορμή τα 47α γενέθλιά της.

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της ανεβάζοντας μια selfie της στην οποία ποζάρει χαμογελαστή και πολύ φρέσκια χωρίς ίχνος μακιγιάζ. "Αυτά είναι τα 47” έγραψε, με πολλούς διάσημους φίλους της, όπως η Reese Witherspoon και η Naomi Watts, να της εύχονται διαδικτυακά για την περίσταση.

Η Barrymore είχε πρόσφατα μιλήσει για την ηλικία της εξηγώντας ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να την κρύψει. Όπως είχε πει στο Entertainment Tonight "δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ξεφύγω κάνοντας κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν πηγαίνω σε τυφλά ραντεβού, ποτέ δεν έχω πει ψέματα για την ηλικία μου, είναι απλά κάτι που δεν έκανα ποτέ”.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι περήφανη για την ηλικία της και δεν θα ήθελε να γυρίσει πίσω τον χρόνο. "Ξέρω ότι είναι μια βαρετή απάντηση αλλά είναι αλήθεια. Νομίζω σήμερα ήταν η καλύτερη μου μέρα μέχρι τώρα. Είμαι τόσο τόσο περήφανη γιατί πλέον είμαι πολύ πιο ήρεμη, πιο σοφή, πιο έξυπνη και παραμένω ένας βλάκας και έχω τόσα πολλά να μάθω”.

Η Drew είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως ηθοποιός σ πολύ μικρή ηλικία κάτι που την έκανε να ζήσει μια γεμάτη ζωή από πολύ νωρίς. Όπως λέει, εξακολουθεί να έχει αυτοπεποίθηση και να μην την ενοχλεί ο χρόνος που περνάει γιατί είχε διασκεδάσει πολύ όταν ήταν μικρή: "Πρέπει να κοιτάξουμε μέσα στους εαυτούς μας από το να κοιτάμε έξω σε αυτά τα άπιαστα standards που έχουν κάνει πολλές γυναίκες τρελές. Απλά πιστεύω ότι όσο πιο σίγουρος νιώθεις για τον εαυτό σου, τόσο πιο όμορφος είσαι σε οποιαδήποτε ηλικία”.

Διαβάστε Επίσης